alarm (1) juz drugi samochod zabezpieczylem w tym warsztacie ,bardzo prefosialne... marcin Profesjonalizm, miłe fachowe podejście, przystępne ceny... (1) Warsztat ten znalazłem na portalu trojmiasto.pl. Zachęcony tyloma pozytywnymi... Karol autoalarm (1) profesjonalny wyszkolony personel i podejście właściciela do klienta naprawdę... ESPACE
Alarm W vanie -Dobra robota (1) alarm elegancko się sprawuje ,współpracuje z centralem fachowa obsługa M alarm (1) miałem problem żeby dobrze zabezpieczyć samochód w warsztacie zrobili mi to... piotr weldertom - opinia (1) Witam byłem w tym warsztacie drugi raz no i jak zwykle nie da się nie być... weldertom Autoalarm (1) Miałem problem z odpaleniem samochodu Seat Leon. Przyjechali zobaczyli i... Michał Super- Polecam (3) Miałem problem z zamkiem centralnym w Renault Megane, znajomy polecił mi to... Megane Zadowolony klient (1) Moja wizyta w warsztacie TopCar była krótka, wykonanie bardzo... zielony passat Passat B5 FL, Audi A4 B6,Audi A4 B5 (1) Powiem tak: chyba jedyny zakład do którego jadąc z moim autkiem od razu wiem... Rafal Mega zadowolony klient - audi A4 Avant (1) Zakładaliśmy u chłopaków zabezpieczenia do auta, troszkę poprawialiśmy... Marta kolejny zadowolony klient (1) jak w temacie. kulturalna obsługa, profesjonalne podejście, brak zlewania... kolejny zadowolony klient Audi80 (1) Zdecydowanie polecam.Zakładałem alarm w swoim aucie profesjonalnie mi... PIOTR Cental do VW (1) Gorąco polecam, fachowa obsługa, sprawa została załatwiona na miejscu, od... johny SKODA OCTAVIA (1) Miałam problem z alarmem. Firmę poleciła mi koleżanka. Zadzwoniłam,... Brygida Lubię to (1) Pomimo 30min mojego spóźniania usługa została wykona błyskawicznie i... smaj klient Toyota Auris (1) po raz pierwszy skorzystałem z usługi tego warsztatu przyciemniałem tylne... zadowolony klient bezproblemowo (1) Jak w temacie - bezproblemowo - od ręki, profesjonalnie i w przystępnej... Bartek Są solidni i w dobrej cenie (1) Szkoda, że nie mieszkam już w Trójmieście, bo przynajmniej bym miał warsztat... PR cena,jakość usługi + 2 gratisy do AA = mistrzostwo świata :) (1) jw. nic dodać nic ująć , polecam. zub