Tort dla dziecka.

Juz dawno nie zamawialam ciast itp. Pamietam ze Sabinka ma dobre. Jakie macie nowosci na temat tortow? Gdzie? Jaki smak? Cena?Rzezbiony czy jednak zwykly? Potrzebuje dosc spory, kolo 3kg dla czterolatki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort dla dziecka.

Moze ktos ostatnio kupowal torcik?

ja na pewno odradzam raszczyka!! chcieliśmy zamówić dla dziecka owocowy to babka zaproponowała nam tort z brzoskwiniami - myślę spoko. a dostaliśmy a'la owocowy i w kremie poprzekladane były orzechy:|

Dziekuje za przestroge :) ja chce cos delikatnego na smietanie i BEZ orzechow co bym nie musiala reanimowac dzieci:)

W Netto jest cukiernia Bagietka. Pyszne torty, lekkie, ładne i dostaniesz taki jaki zamowisz. Cena chyba ok 35 za kg.

Ja osttanio bralam od jarzebinskich. Duzy i pyszny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam Agnieszke

http://pinksweetsshop.blox.pl/html

odbiór we Wrzeszczu. torty lekkie i pyszne i tak piekne , że az szkoda je zjadac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też zamawiam u p. Agnieszki-polecam!

Polecam danutapiankowska.pl ma stronke na fb

Polecam cukiernie CZERNIŚ,duży wybór tortów dla dzieci i smaków.Cena 45zł za kg.Zamawiam co roku na urodziny dziecka i zawsze byliśmy zadowoleni

a jak cenowo wyglada u tej pan agnieszki? jakis tel?

Ja odradzam te rzeźbione z masy cukrowej, co prawda wyglądają nieziemsko ale masa jest tak mdła że nie da jej się jeść. Chyba że córa jest zawziętą fanką to można się skusić, jeśli nie to polecam klasyczne.

Pyszne ma czernis i sowa, ale cenowo dość sporo wyjdzie przy takim dużym.

zapraszam do siebie
aniteczka1@op.pl

ja kupowałam tort na panieński, wiec nie wiem, jaka jest cena dzieciecego, zreszta to zalezy od skomplikowanych dekoracji. mojej znajomej tez robila tort na taka okazje i wyszedl super.

http://pinksweetsshop.blox.pl/strony/kontakt.html

a minus za co niby?

Dziekuje za informacje. Na pewno nie chce rzezbionego gdyz tak naprawde i tak by zjesc tort kazdy wyrzuca te mase cukrowa czy marcepan. Podejde do netto i sie zapytam. Sabinka wiem ze ma po 33zl za kg plus 20zl za nadruk. Jednak wole by to bylo w Gdyni i okolice gdyz nie mam kiedy jechac np do Wrzeszcza w sob gdyz bede miala do ogarniecia 20 diablow :)

A ja polecam torty i ciasta w domowej cukierni u Dzionka http://www.dzionk.pl/?page_id=34
w sezonie jak są owoce robi przepyszne torty ze świeżutkich owoców - my na weselu mieliśmy malinowy bo akurat sezon na maliny, wszystko domowo i ręcznie ucierane, bez tych malutkich pesteczek - na chrzciny też braliśmy owocowy, ale że to był styczeń to był o smaku brzoskwiniowym :) bez alkoholu (ja matka karmiąca wolałam bez % :P) zawsze pyszne, naturalne(!!) (a nie jak w szydłowskich i innych dużych cukierniach z jajek w proszku :/ ), Pan sam piecze i dowozi :) i kto raz spróbował Jego tortów (lub ciast) już zawsze tylko u Niego zamawia - wniosek wyciągnięty na podstawie obserwacji wśród znajomych :D baaa moja koleżanka chce dopłacić byleby Jej na ślub do Włocławka zrobił :)
A i ceny całkiem, całkiem (nie pamiętam ile dokładnie ale wiem że wychodziło taniej niż w większości cukierni :))

P.S. jadłam od Niego też inne smaki, ale że to dzieci to o tych bez % piszę :P

Inne tematy z forum

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?