Jest mi źle :-( (20) Przeczyta, kto chce, ale jest mi źle (mimo tego, że rymuję) A teraz się... Przytulanka "Typowa rodzina" (4) Czy zauwazyliscie jaki jest obraz "typowej rodziny" jaki pokazuja w... gamrep Kiedy odejdziesz? (26) Kiedy odejdziesz?..jestem już sporo na tym forum...wcześniej byłem pod... Antyspołeczny
Dowcip dla S. (4) Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Jej pierwsze uderzenie... Antyspołeczny Czy kobiety lubia misie? (13) Mam pytanko które mnie troszka że tak rzeknę nurtuje. Brzmi ono następująco:... misiek sorry (2) sorry crach, swoop nie moge sie dostac na strone. do zobaczenia w sobote. ooolgaaa coś tu cicho.. (3) coś tu cicho na tym forum jak w Sztuthoffie.... h. lepsze jutro (2) Jeszcze raz zadam Wam mili pytanie , co zrobić aby nasz Kochany Prezes... nadzieja Czy ktoś... (3) Czy ktoś aktualnie jest w sieci i też zastanawia się co się zaraz zdarzy??? kotaa Tanie agencje towarzyskie. (6) Poszukuje namiarow na tanie agencje towarzyskie w Trojmiescie. Piszac "tanie"... Zigi Gdzie na pierwsze spotkanie ? (12) Cześć all. Sprawa wygląda tak że chciałbym zaprosić dziewczyne na... keeb ? (11) Dlaczego...? a reszte sobie sami dopiszcie:D Mektos A co tak naprawdę Wam chodzi? (12) No jednak musze to napisać. O co tu chodzi? większość z Was twierdzi, że... whatever Przyjaznie (18) Czy rozmowy na forum musza zamieniac sie w proby flirtu? Paulina Handra (22) Dopadła mnie dzisiaj i nie chce opuścić. Na dodatek pokłuciłem się z żoną i... Kriss Witam Wszystkich! (12) Przeczytałam przed chwilą wypowiedź Antyspołecznego.Jestem tu poraz pierwszy... Chuda Bezradność (6) bardzo często odwiedzam czat. mam tam swoich znajomych, czuję się z nimi... Limonk@ Gdzie najlepij zrobić prawko? (2) Posłuchajcie! Ja robiłam prawko w Poldku i uważam że jest super.Instruktorzy... Gosia Zmysły:smak i zapach (8) Jaki jest Twój ulubiony smak i zapach? Z czym Ci się to kojarzy? abram Do Dr.Love (13) Szanowny Panie Doktorze nadal jestem cała rozpalona. Nie mogę przestać myśleć... pacjentka