SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Otóż, czytając Państwa opinię odnoszę wrażenie,że mówimy zupełnie o innym... jedrzejowa Jeśli ktoś lubi Rosję, to szczerze polecam to miejsce (2) Aczkolwiek, jesli ktoś lubi miejsca, które spełniają stanradry moralne z... SflustrowanyMaciej Żenada (4) Stanowczo odradzam zabawę w tym klubie. Panowie "ochrona"... Torunianin
Świeyny klub (2) Polecam go wszystkim co lubią się zabawić i przyjemnie spędzić czas w miłej... Stały bywalec Nie polecam, totalny chłam (3) Obsługa bezczelna, nieuprzejma, ceny jak na klub studencki bez rewelacji,... Galik Jest super (1) Nadal uważam że ten KLUB ma swój klimat. Czwartek rządzi !!! Sobota bardziej... Muzyk Moim Zdaniem (1) Generalnie Czwartki są najlepsze Takich oldschool-i nie słyszałam nigdzie w... Evel kiedyś było lepiej (1) poza czwartkami świeci pustkami, barmani ok ale dj-e slabi i... z oliwy Alex - opinia (2) Byłam w klubie na 18 . byłam pod wrażeniem klubu i obsługi . co prawda DJ... Alex polecam (1) robiłam w tym klubie swoją osiemnastkę i naprawdę bardzo polecam:) klub ma... Natalia super (1) super klub super atmoswera:) lili mistrz - opinia (1) Jednym słowem WYPAS !!! mistrz Milka - opinia (1) najlepszy klub w Trójmieście. nigdzie tak dobrze sie nie bawie jak tu. fajny... Milka Stefek - opinia (2) Uważam że TROPS ma najbardziej klimaciarski wystrój z wszystkich klubów w... Stefek Tak trzymać :] (1) W czwartek byłem pierwszy raz: dużo ludzi (jak na czwartek) miła obsługa (od... Robert