Tu spał boski Balotelli...

Możliwośći ludzkiego umysłu i jego inwencji są nieskończone.

Co możecie Państwo zrobić z czasem wolnym ?

Ano, macie Państwo wybór - a wasz wybór świadczy o Was. Możecie pójść zwiedzać stadion, póki jeszcze stoi. To muzeum polskiego leminga. Faraonowie budowali piramidy. Nasi politycy budują stadiony. Domyślam się, że chodzi o to by dostarczyć ludziom igrzysk po to, by zapomnieli o chlebie. Ale że piłkarzy mamy marnych, trzeba będzie sięgnąć po inne,sprawdzone wzory - zebrać chrześcijan i wpuścić lwy.

I macie Państwo wybór jak najbardziej realny - jeśli znacie stadion , nic nie stoi na przeszkodzie by zwiedzić hotel, w którym spał boski Balotelli.

I kto narzeka,że nie ma dobrego kabaretu w Polsce. Jest na wyciągnięcie ręki. I można na tym zarobić - można zorganizować biuro turystyczne, które dostarczać będzie superprodukt pod nazwą "Śladami herosów piłki kopanej".Po Balotellim - równie boski Ronaldo ze swoją Shakirą. Aby zróżnicować ofertę turystyczną , można dodać produkt drugi - "Śladami przekrętów " bo nawet i w tym zakresie wątki się krzyżują.

Co do pierwszego pomysłu , to przyznaję się bez bicia,że to nie ja to wymyśliłem. Usłyszałem to najpierw w Radio Gdańsk a potem przeczytałem na portalu Forum Ujeścisko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tu spał boski Balotelli...

Hmm....w tematach plotkarskich nie jestem na bieżąco ale o ile mi wiadomo to Shakira jest z Gerardem Pique a nie Christiano Ronaldo. Pomyłka tym większa, że każdy z nich reprezentuje inny kraj ale również inny klub piłkarski i to bardzo mocno ze sobą rywalizujące kluby - FC Barcelona i Real Madryt

@ Michał

Jak wiadomo, każdy kij ma dwa końce, ale w tym tekście akurat chodziło o ten drugi. I tak ma być.

trzeba być prawdziwym i skończonym zetjotą, żeby dyskutować z faktami o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kim trzeba być żeby " dyskutować" ze skończonym zetjotą ?

cierpliwym ojcem, co karci głupie dzieci

buraki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do kogo ten tekst?

Inne tematy z forum

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...