U pana Macieja byłam....

Byłam w salonie gd głownym u pana Macieja. Przyszlam tam z ok. 1,5-2 cm odrostami, wiec, mimio ze jestem mloda, widac bylo siwe wlosy. Do tego jestem brunetka. Zachecona opiniami, zdecydowalam sie na strzyrzeniei farbowanie (ok.220 pln). Jesli chodiz o strzyzenie-nikt nic nie zauwazyl, a znajoma, ktora widziala mnie dzien przed, zapytala czy podcial... Ta usluga kosztowala ponad 70 pln, a farba? Nie minal nawet miesiac, a ja mam ponad 3 cm dlugosci siwe wlosy, pniewaz zastosowal farbe, ktora stopniowo sie wyplukuje... bylam pewna ze, w cenie 150 pln (na moja dlugosc wlosow) otrzymam fachowe doradztwo. W rezultacie, ta wizyta trwala ok 2 h, i tak naprawde nie zmienila nic w moim wygladzie, poza tym ze mialam gladsze wlosy przez 2 dni, dzieku uzywanym kosmetykom...Ale trzeba przyznac, ze pan fryzjer byl mily i uprzejmy i podkreslil, ze zalezy mu na zadowoleniu klientow. Jesli chodzi o ceny-to sa normalne ceny salonowe, moze nawet troche nizsze, ale w porownaniu z efektem, zdecydowanie za wysokie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo zadowolony

Witam,chodzę tam do pani Ani w takich króciutkich rudych włoskach i muszę przyznać ,zę bardzo jestem zadowolony z efektu jaki zastaje po jej strzyżeniu....super!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0