Grześ - ocena (1) wyśmienita obsługa , Nikola super Grześ Alicja - opinia (1) bardzo przyjazna atmosfera , super obsługa , poleca każdemu Alicja leszek - opinia (1) super , klimat , obsługa i fryzjerka - moja żona również zadowolona więc 6+ ,... leszek
A. - opinia (2) Salon nie odpowiadał na moje wiadomości. Jak się umawiałam na booksy to dwa... A. Grześ - opinia (1) widać nowych fryzjerów, po zmianach jestem bardzo zadowolony, pani... Grześ Wiktoria - opinia (1) Najlepszy salon do jakiego trafiłam, piękny wystrój i bardzo kompetentna i... Wiktoria Najlepszy fryzjer damski Aaron! (1) Od dwóch lat chodzę do zakładu Jacques Andre do Pana Aarona, I jestem... Katka Mazurczak Salon warty polecenia (1) Byłam w salonie w zeszłym tygodniu całkiem przypadkiem i jestem pod ogromnym... Oliwka Masaż 10\10 (1) Masaż bardzo profesjonalny. Obsługa rewelacyjna. Miejsce godne polecenia!!!... Bartek NAJLEPSZY FRYZJER (1) Pozdrawiam Pana Arrona. Super fryzjer. Profesjonalne podejście. Jestem bardzo... Monia najlepszy fryzjer w mieście (1) Bardzo miła obsługa Monika Udane cięcie (1) Pan Arron szybko zauważył co trzeba zmienić w fryzurze z innego salonu.... Nieznajomy Super fryzjer (1) Chciałam polecić super fryzjera Arona . Młody chłopak ale bardzo... Kasia Zadowolona klientka (1) Ostatnio byłam w salonie pierwszy raz i cieszę się, że wybrałam ten salon... Dominika Dobre strzyżenie (1) Polecam Alinę z salonu przy Elżbietańskiej. Nie wiedziałem jaką chcę fryzurę,... Przemek polecam (1) Moja pierwsza (ale z pewnością nie ostatnia) wizyta w salonie. Peeling ciała... Kasia polecam (1) Moja pierwsza (ale z pewnością nie ostatnia) wizyta w salonie. Peeling ciała... Kasia Świetni fachowcy (1) Miałam okazje skorzystać z gabinetu kosmetycznego i usług Pani Kasi. Teraz... Marta Szczęśliwa klientka :) (1) Pani Kasia i Pani Ania najlepsze panie kosmetolog :) Jakiś czas temu trafiłam... Klientka Polecam Panią Kasię (1) Serdecznie polecam wszystkim szukającym specjalisty zajmującej się twarzą... Ivona