Pełen Profesjonalizm !! (1) Już kilkakrotnie korzystałam z tego salonu przeważnie wpadałam pod nożyczki... Aldona POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić p.Karolinę blondynkę dobrała mi rewelacyjnie... ANNA zachwycona (1) Jestem oczarowana Panią Kasią. Cudowna osoba i w magiczny, niewymuszony... Urszula
Pan Maciek (5) Sympatyczny,zawsze uśmiechnięty,świetnie strzyże i każda wizyta jest... Agnieszka Pan Maciej (2) Rewelacyjna profesjonalna obsługa. Strzyżenie pierwsza klasa. Bardzo gorąco... Karolina Pani Basiu - dzięki serdeczne (1) Pedicure Spa - genialny, polecam wszystkim na idealny relaks. W salonie... Maja z Warszawy Ogromne brawa dla całego zespołu ! (1) Już od samego wejścia, od pierwszego spotkania spotkałam się z miłą, ciepłą... Ania P.Hania lubi to co robi (1) P.Hania jest rewelacyjna.Pięknie zmieniła mi kolor i sprawiła że poczułam sie... Kasia Jedyne studio w Gdańsku godne polecenia (1) Gorąco polecam każdemu kto chodź rozważa wizytę w tym salonie. BARDZO... Ola REWELACJA (1) Miło , kulturalnie,szybko,profesjonalnie, dostępnie , chyba uciekli daleko... Łukasz laserowa depilacja u P. Kasi - gorąco polecam ! (1) Piątek 13-tego, pechowy ? Skądże znowu !!!! Obsługa na bardzo wysokim... Zadowolona klientka Gdansk obok krewetki (1) Profesjonalizm i super atmosfera , aż chce się chodzić , super polecam klient Zdrecydowanie TAK TAK TAK!!! (1) Wlasnie wrocilam z tego salonu. Jestem przezachwycona wynikiem wizyty! :)... Marta gdanszczanin (1) Nic ująć nic dodać pełen profesjonalizm gdanszczanin Anetka - opinia (1) Profesjonalne podejście do klientki. Przed zabiegami przeprowadzany jest... Anetka do pana Remigiusza (1) Witam!Co do opini Remigiusza.Większych bzdur nie czytałam.To że ktoś... Marcelina remigiusz - opinia (1) droga Pani! jeśli myśli pani że usługa w takim salonie po przez grupon da... remigiusz rewelacyjny pedicure u P. Basi (3) Napisze krótko sprawiłam sobie najlepszy prezent na lato, moje stopy odżyły a... Iza Pani Malwina (1) Witam, bardzo chciałabym polecić Panią Malwinę, jest to fantastyczna, ciepła... Małgorzata dokładność Pani Basi (1) Salon odwiedziłam po raz pierwszy po namowie jednej z koleżanek.W ten... Gienia