Pan Maciek - rewelacja (1) Pan Maciek strzyże naprawdę rewelacyjnie. Niestety ceny są dosyć wysokie :(.... Maria rewelacja (1) Koleżanka jako prezent urodzinowy zafundowała mi wizytę w tym salonie.... Jubilatka Poprostu Rewelacja (1) Wczoraj miałam okazję po raz pierwszy znaleźć jedyny profesjonalny salon... szczęśliwa klijętka
Pani Tereska (1) Świetna stylistka, zawsze doradzi, pozartuje, super miła i przyjemna.... Klientka Natalia - opinia (1) Postanowiłam odwiedzić salon po tym jak poleciła mi go koleżanka i nie... Natalia moja opinia (1) jako stała klientka salonu przy ul. Karmelickiej chcę podzielić się moja... anna Przesympatyczny Pan Robert! (2) Witam!Chciałabym serdecznie podziękować panu Robertowi(u którego byłam... Ula SZUKAM PANA ROBERTA!!! PANIE ROBERCIE PROSZĘ SIĘ ODEZWAĆ! (3) Dzisiaj chciałam umówić się na wizytę tradycyjnie do Pana Roberta. Ku mojemu... Natalia Pan Oskar (2) Witam Nie miałam kompletnie pomysłu ani na kolor ani fryzurę jakoś całkiem... Malgosia Piękne paznokietki (1) Pierwszy raz trafiłam do pani Asi ale na pewno jeszcze wrócę. Moje paznokcie... Iza Więcej nie skorzystam z usług w tym salonie (1) Ostatnio skorzystałam z usług salonu po raz kolejny. Na miejscu okazało się,... Karolina Wspaniały salon i rewelacyjni fryzjerzy (1) Chodzę do salonów także w galerii bałtyckiej i na morenę jak mi pasuje. Nie... Barbara Ziemińska to czego szukałam (2) skorzystalam z uslug tego zakładu po przczytanej opinii i postanowilam opisac... Ewa Miss Polski 2009 w Krewetce (1) Jestem stałą klientką tego salonu, ale w piątek podczas kolejnej mojej wizyty... Zosia U pana Macieja byłam.... (2) Byłam w salonie gd głownym u pana Macieja. Przyszlam tam z ok. 1,5-2 cm... Smutna brunetka GRATULACJE!!!!!! (1) Postanowiłam napisać po raz pierwszy choć wiele razy korzystałam z usług w... Agata Zabłocka Pani Małgosia (1) Pani Małgosia zrobiła mi upięcie oryginalne i kreatywne,dopasowane do okazji... Asia Maciek jesteś super!!! (1) Długo szukałam dobrego fryzjera aż w końcu przeczytałam na jakimś forum o... ania Tylko Pani Tereska :))) (1) Pani Tereska zawsze zrobi mi fajną i modną fryzurkę :) do tego jest bardzo... Kasia napewno wroce! (1) skorzystalam z uslugi w kwietniu, zachecona opiniami z portalu i absolutnie... maggie