Maciek Ruchniewicz (1) Maciek byl moim fryzjerem juz wczesniej zanim zaczal tutaj pracowac. jest... Anna Groupon (1) Skorzystałam grouponowego manicure pełna obaw, ponieważ był to pierwszy raz... Kasia Jestem "ZA" (1) Witam Byłam pierwszy raz w tym salonie i jestem bardzo zadowolona :) Pani... Daria
Pan Maciej (1) Poszłam za poleceniem koleżanki do pana Maćka oczywiście już skorzystałam z... Magdalena coś wspaniałego (1) Chciałam podziękować za godzinę odprężenia Pani Alicji.Zapisałam się na... Ewa Niezwykłe przeżycie... (1) Polecam i zachęcam do wizyty w Salonie kosmetycznym u Pani Kasi. Osoba... Ewa Niemożliwe stało się możliwe :) (1) A to wszystko bez skalpela. Szukałam odpowiedniego miejsca aby poprawić swój... Ewa R. Ręce Pani Karoliny (1) Chyba tak ma na imię ta urocza fryzjerka o blond włosach. Poprosiłam o... Ola świetny salon (1) Dwukrotnie korzystałam z usług Pana Jarka i nie zawiodłam się. Strzyżenie... Magda polecamy (1) skorzystalismy z masażu dla dwojga.. REWELACJA! jesteśmy zachwyceni pod... KiS JAREK&NATASZA (1) Zdecydowałam się na radykalne ścięcie włosów( ok. 25cm). Włosy obcinał mi Pan... MK POLECAMY! (1) Najlepszy salon masaży w jakim byliśmy. Połaczenie sterego wnętrza z... Kasia z męzem REWELACJA!!! (1) Pierwszy raz w życiu wraz z mezem wybralismy się na masaż. Wybór padł na... J&M Daria - opinia (2) Wczoraj byłam w nowym lokalu i zrobił na mnie ogromne wrażenie, piękne... Daria Gorąco polecam Panią Basie stylistke paznokci- pełen profesjonalizm (1) Jeszcze nigdy w życiu nie miałam takiego cuda na paznokciach! Pani Basia to... Nancy Monika - opinia (1) Wczoraj byłam pierwszy raz...i pierwszy raz od doby chodzę zła bo mam... Monika REWELACJA ;) (1) Od kilku lat korzystam z usług salonu przy ulicy Karmelickiej, i uważam, że... Paulina Basia - opinia (1) Byłam na obcięciu i pomalowaniu włosów u Pani Nataszy. Osoba bardzo miała... Basia super (1) Polecam Panią Natasze. Bardzo fajnie ścięła mi włosy i pofarbowała. Rewelacja! eb Super Extra Rewelacja!!!!! (1) Byłam pierwszy raz..... w końcu znalazłam swojego fryzjera. Maciek - dla mnie... Zadowolona klientka