Elżbietańska salon (1) chyba niedługo pojadę do nowego salonu w Gdyni - tam to będzie wypas nowo... tampytong p. Michał!! (1) Totalnie zakochana w p. Michale! Dwie wizyty za mną, kolejna już za chwilę.... Aga zadowolona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu , obsługa bardzo miła profesjonalna.... zadowolona
Polecam Panią Kasię!!!! (1) Trzy tygodnie temu byłam w salonie Jacques Andre w Gdańsku Głównym. Trafiłam... Marta Polecam Panią Kasię! (1) Polecam Panią Kasię! Szczerze polecam Kosmetologa z JA Panią Kasię. Jedna z... B.Ł. Ostrzeżenie - nie polecam (5) Nie polecam tego salonu. Dostałam w prezencie bon na małżeński masaż - termin... Alicja Świetne pazurki i manicurzystka (1) Jestem własnie po usłudze stylizacji paznokci na obgryzione pazurki i nadal... Monika Dzisiejsza wizyta (1) Wiele czytałam na temat Pana Wojtka i jego uwielbienia do loków. Zgadza się!... Dominika POLECAM SALON W GALERII BAŁTYCKIEJ !!! (1) Polecam Panią KAROLINĘ która z moich kruczo-czarnych włosów zeszła do... Dorcia Pani Katarzyna- Kosmetolog nie tylko dla kobiet (1) Długo wzbraniałem się przed wizytą, ale pod namową małżonki podjąłem decyzję... Mariusz polecam (3) Gorąco polecam pana Marcina to od teraz mój fryzjer i całej mojej rodziny i... Kasia Rewelacja!!! (1) Należy się szóstka z plusem przede wszystkim za słuchanie...to bardzo rzadkie... Kasia Polecam p.Karoline - przedłużanie paznokci (1) od pół roku robię hybrydowy manicure u p. Karoliny i jestem bardzo... stała klientka Pani Paulina (3) Rewelacyjna stylistka,nie boi się nowych fryzur,polecam z całego serca! Lenka Pani Kasia - kosmetyczka (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wizytę u Pani Kasi.Już robiąc sam demakijaż... Basia polecam! :) (1) Witam, dzisiaj odwiedziłam salon J.Andre za namową koleżanki, na poczatek... Anna Cudowna wizyta (1) Jestem zaachwycona p.Ania która zrobiła mi przepiękne permanentne brwi .... ZACHWYCONA Polecam! (1) Dawno nikt tak profesjonalnie nie zadbał o moje włosy. Piekny kolor i... Asia Polecam! (1) Nie jestem specjalnie przywiazana do konkretnego fryzjera, ale dokogokolwiek... Joanna Polecam Kasię - kosmteyczkę. (1) Przez długi czas miałam poważne problemy z cerą. 2 miesiące kilku cyklicznych... Małogisa