Jacques Andre Hair &Spa (1) Oddałam się dziś w ręce pani Anicie w salonie Jacques Andre Hair & Spa i... Izabela Dziękuję Pani Kasiu. (1) Polecam usługi kosmetyczne Pani Kasi! Ostatnio korzystałam z zabiegu... Kasia Fryzjerka Ola (1) Dzisiaj korzystałam z salonu w Galerii Bałtyckiej. Polecam fryzjerkę Panią... Daga
Rewelacja! (1) Miałam szczęście dziś oddać się w ręce pani Moniki w salonie Jacques Andre na... Justyna Very nice (1) I did a lift facial treatment with laser and I really enjoyed the beautiful... Eve Polecam zabieg laserowy w wykonaniu p. Ani (2) Kilka dni temu byłam w Salonie Kosmetycznym w J. Andre przy ul.... Jola C.H. Riviera (3) Polecam Panią Asię jeżeli chodzi o strzyżenie męskie. Profesjonalnie i w... PiDiDi Gdzie jest Pani Ania? (2) Czy ktoś wie mogę znaleźć Panią Anię (fryzjerka męska) z salonu Jacques Andre... Wojtek Polecam Pania Karoline z salonu na Elzbietanskiej (1) Kilkakrotnie korzystalam z tego salonu, z uslug Pani Karoliny pierwszy raz.... Daria GDYNIANKA (2) Zdecydowanie polecam Panią Jagodę. Talent i fach w jednym...profesjonalne... ANIA Pani Jola godna polecenia! (1) Do Pani Joli wrócę ponownie aby ostrzyc włosy!Zupełnie przypadkiem będąc w... Elżbieta Polecam (1) Bylam we wtorek i jestem bardzo zadowolona! Pani Asia (mam nadzieje, ze imie... Michalina Pani Dagmara :) (1) Zawsze korzystałam z usług kosmetycznych i fryzjerskich w tym salonie.... Marta Gorąco POLECAM (1) Pomoc p. Agnieszki w doborze fryzury a także koloru za każdym razem okazywały... Juta Ada Woźniak - super metamorfoza (1) Do Ady chodzę już od kilku lat, aczkolwiek tym razem postawiłąm ją przed... Ela Pierwsza wizyta w tym salonie! (CH RIVIERA) (1) Z usług skorzystałem w zeszłym tygodniu. Polecono mi Panią Asię. Jestem... Kacper salon w Galerii Bałtyckiej (1) Podczas zakupów udało mi się dostać na strzyżenie włosów do p. Marzeny? (nie... MoniC salon na elzbietanskiej (1) moja pierwsza wizyta w salonie, po ktorej wyszlma bardzo zadowolona,... zadowlono klientka Polecam! (1) Przypadkiem trafiłam ostatnio do tego salonu w Galerii Bałtyckiej. Moimi... Klientka Ręce które leczą - czyli Pani Kasia (1) SErdecznie polecam skorzystanie z usług Pani Kasi - ogromna kultura,... Iwona L