tylko MACIEK!!!!:) (1) Polecam salon i Pana Maćka!zawsze wychodzę super ścięta i baaaaaaardzo... monika bosko (1) Gorąco polecam pana Roberta!! To naprawdę profesjonalista, z jego usług... mag Robert (1) Serdecznie polecam usługi Roberta w krewetce :) . Od razu widać, że zna się... Przemek
tragedia (1) uprzedzam wszystkie panie ktore beda miały ochote skorzystac z uslug tego... iwona Pani Ania.G (1) Witam Szukałem na tej stronie dobrego fryzjera i teraz z czystym sumieniem... Kwidzyniak Pani Gosia ! (1) Szczerze mogę polecić Gosię. To osoba znająca się na swoim fachu i co... D.Siedlińska ja tez :) (1) przyznaje racje. zachecona waszymi opiniami wybralam sie do Pana Roberta w... Dominika Agusia0512 - opinia (1) Świetna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Agusia0512 100% ZADOWOLENIA !!! (1) Właśnie schodzilam z czarnego koloru i robilam pasemka jaśniejsze i jestem w... Karmi przypadkowy, ale bardzo celny wybor (1) Nie jestem z Gdanska i nie mialam pojecia ktory salon wybrac. Padlo na... axela Polecam (1) Bylam u p. Macieja, wlasnie stad z tzw. wynikow i sie nie rozczarowalam. Mam... Ania z mezem Dziękuję Maciek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziękuję MAĆKOWI za niezwykle miłe chwile spedzone podczas ostatnich kilku... Ewcia !!!!!!!!!!Beata!!!!!!!!!! (1) zawsze bede do Beatki na strzyzonko chodzil marek Beatka Najlepsza (1) Poszlam tam z przypadku zeby buszu na glowie nie miec i Beatka wziela mnie w... monika Znalazłam ulubionego fryzjera:) (1) Jest nim bez wątpienia Pan Robert:) Byłam dziś u Niego pierwszy raz i dzięki... Marta Jestem zadowolona... (1) ... jak nigdy! Dziś oddałam swoje włosy w ręce Pana Adriana i jest suuuper!... Ewa pozytywnie... (1) akurat byłam u pana Roberta i bylo super. Przesympatyczny profesionalista,... emilka ech (1) jeszcze nie skorzystałem z usług salonu (mieszkam na śląsku) ale sie... Kamil Spróbuję:) (1) Po przeczytaniu opinii, zdecydowałam się na ten salon. Mam z natury kręcone... Alicja Mr Pan Maciek "z Krewetki" is miszcz... (1) I want to say że Pan Maciek cuts baardzo nice i is baardzo friendly... ..I... Andżelika and czesio