podziękowanie (1) Pragnę podziękować za pod każdym względem satysfakcjonującą i profesjonalną... Ryszard Bach LECH JAROSZ - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pobytu na oddziale chirurgi tutejszego szpitala.... LECH JAROSZ dobry szpital (1) Trafilem tu z opuchlizna nog, od stop do pasa. Dobra, sympatyczna i... Frank
Chrurgia (2) Szpital studencki jest fantastyczny, są sympatyczni lekarze...którzy naprawde... Dariaa podziękowanie (1) W imieniu mojego taty R.Ryśnik swoim własnym i całej rodziny pragnę... Ryśnik Ryszard Sredeczne podziękowania! (1) W imieniu mojej Mamy - I. Wenerskiej oraz swoim własnym gorąco dziękuję Pani... M.Dyrcz TEN SZPITAL TO SKANDAL-CHIRURGIA (1) Dnia 06.07.09 korzystałem z oddzialu chirurgicznego i jestem ogromnie... on t - opinia (1) schirurg na wieczornym dyrzuże okazał sie wyjątkowo niesympatyczna oobą. dał... t dyżur chirurgiczny (1) o mój BOŻE chroń nas i miej w swojej opiece!!!!!!! to co sie dzieje w... Przemek super! (1) Bardzo polecam o. chirurgii.Wysoka jakość i kultura! Dobra jakość leczenia,... mer Bardzo dobry szpital! (1) Dziekuję lek.med.specjaliście z chirurgii ogólnej Kazimierzowi Kuc za... Krystyna Pawińska rejestracja (1) sympatyczna i fachowa obsługa rejestracij wszystkiego dowidziałem sie nie... Tomasz86 Sprawnie i kompetentnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w szpitalu(chirurgia) oraz z wykonanej... W.Ada chirurgia (1) Zgadzam się, że ogólnie szpital jest jednym z lepszych, ale z wyłączeniem... ab SzpitalmStudencki (1) L ezalam ja i nie tylko ale czlonkowie mojej rodziny tez .Polecam jest bardzo... Barbara Gorąco polecam (1) Będąca pacjentem tego szpitala spotkałem się z bardzo miłą obsługą. Jestem... wk nie polecam, przynajmniej chirurgii (1) Byłem dzisiaj w tym szpitalu, mój lekarz pierwszego kontaktu powiedział że w... Paweł NAJLEPSZY SZPITAL W POLSCE (1) brak mi słów Dziadek Galla