UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Mariusz - ocena (1) Profesjonalna i sprawna obsługa klienta. Sympatyczna współpraca z panią... Mariusz Karol - ocena (1) Szybkie ubezpieczenie online z doradztwem Pani Karoliny. Polecam ubezpieczalnie Karol Marcin - ocena (1) Sprawny kontakt, miła obsługa, wygodny proces zdalnego zawierania umowy,... Marcin
Basia - ocena (1) sympatycznie i sprawnie Basia Konrad - ocena (1) Polecam, ubezpieczenie zawierane z P. Karoliną Konrad Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Joanna przy zakupie ubezpieczenia.... Joanna Zofia - ocena (1) Już kolejny rok korzystam z usług Ubezpieczalni24 i ubezpieczam domek... Zofia caravelle t5 - ocena (1) Od kilku lat korzystam z ubezpieczeń w tym punkcie - idealny dojazd, parking... caravelle t5 Monika - ocena (1) Dziekuje Pani Karolinie za pomoc Monika Karol - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Duża oferta ubezpieczeń, naprawdę było z... Karol Mateusz - ocena (1) Jak zawsze szybko i sprawnie. Obsługiwała mnie Pani Joanna Mateusz Anna - ocena (1) Korzystam od kilku lat z usług Ubezpieczalni w Galerii Morena. Zawsze szybka... Anna Michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Korzystam z zadowoleniem od wielu lat do wszelkiego... Michał Kasia - ocena (1) Współpraca z Panią Żanetą w 100% spełniła moje oczekiwania. Otrzymałam... Kasia Paweł - ocena (1) Ubezpieczenie w pełni online, wysoka wiedza ze strony Pani Karoliny - na... Paweł Kasper - ocena (1) To już trzeci rok współpracy i kolejny rok profesjonalizmu i najlepszej... Kasper Piotr - ocena (1) Ubezpieczenie samochodu OC zawarte z Panią Karoliną polecam Piotr Marcin - ocena (1) Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group Marcin A.Laskowska - ocena (1) Profesjonalne doradztwo w kwestii ubezpieczeń A.Laskowska Damian - ocena (1) Szybka,miła,obsługa,polecam! Damian