UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Magdalena - ocena (1) Pani Agnieszka zweryfikowała moje potrzeby w zakresie ubezpieczenia auta i... Magdalena Małgorzata Prawdzik - ocena (1) Super, na czas, dopasowane do potrzeb. Dziękuję Pani Karolino. Małgorzata Prawdzik Ewelina G - ocena (1) Polecam usługi ubezpieczeniowe p. Agnieszki Nieliwockiej z Ubezpieczalnia24.... Ewelina G
Cezary - ocena (1) Korzystam z ubezpieczalni od wielu lat i polecam głównie ze względu na... Cezary Piotr - ocena (1) Pan Hubert to profesjonalista z wieloletnim doświadczeniem w branży... Piotr Wojciech K. - ocena (1) ślicznie dziękuję za profesjonalną obsługę. 1000% wrócę ponownie. Super cała... Wojciech K. Iwona - ocena (1) Pani Karolina szczegolowo przedsawila mi zakres polisy i wymienila co... Iwona Tomasz - ocena (1) Współpraca z Panią Agnieszką Nieliwocką to czysta przyjemność. Z pomocy Pani... Tomasz Małgosia - ocena (1) Pani Karolina pomogła mi bardzo szybko zawrzeć polisę przez maila, świetne... Małgosia jacek wolański - ocena (1) Pani Agnieszka Niewolicka jest bardzo miła, skuteczna i kompetentna. Proces... jacek wolański Bartosz - ocena (1) Bardzo szybko przedstawione różne opcje ubezpieczenia auta w leasingu.... Bartosz Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną to czysta przyjemność, oby więcej takich agentów Monika Krzysiek H - ocena (1) bardzo polecam panią Agnieszkę, super profesjonalizm, szybko pomogła mi z... Krzysiek H Maciej - ocena (1) Korzystam już kilka lat z usług Ubezpieczalni i zawsze jestem bardzo... Maciej Jan - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Aliną. Jan Anna - ocena (1) Po raz kolejny Pani Alina pomogła z ubezpieczeniem samochodu. Najlepsza... Anna Piotr - ocena (1) Ubezpieczenie zawarte bardzo szybko i profesjoanlnie przez Pania Karolinę online Piotr Ela - ocena (1) Polecam ubezpieczenia z Panem Hubertem. Zawsze jestem pewna że proponuje mi... Ela Autor anonimowy - ocena (1) dziękuję pani Zuzannie za wzorową obsługę! Autor anonimowy Maciek - ocena (1) Już od dziesięciu lat współpracuję z Panią Agnieszką N. z Ubezpieczalni i... Maciek