UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Iwona - ocena (1) Polecam serdecznie :) Korzystam już drugi rok z pomocy p. Agnieszki w... Iwona Tomasz - ocena (1) Ubezpieczenie OC i AC zawarłem szybko i bezproblemowo. Wszystko zostało... Tomasz Tomasz - ocena (1) Kontynuacja ubezpieczenia przebiegła szybko i bardzo sprawnie, on line, bez... Tomasz
M. Węglicka - ocena (1) Od lat korzystam z tej ubezpieczalni i moje sprawy prowadzi p. Agnieszka... M. Węglicka Piotr - ocena (1) Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Piotr Krzysztof Pałubicki - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką - kompetentna osoba, zawsze znajdzie... Krzysztof Pałubicki Wojtek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pani Agnieszki Nieliwockiej, którzy... Wojtek Agnieszka - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w ubezpieczeniu mieszkania Agnieszka Iza S. - ocena (1) Profesjonalnie!!! Pan Hubert jest dokładny szybki i bardzo pomocny. Iza S. Robert - ocena (1) Pani Karolina wykazała się dużą wiedzą i indywidualnym podejściem do moich... Robert Marek - ocena (1) Dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pełen profesjonalizm. Marek Agnieszka - ocena (1) Perfekcyjna i ekspresowa obsługa na najwyższym poziomie. Polecam z całego... Agnieszka Michal - ocena (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, bez problemow Michal Jacek - ocena (1) Polecam z całego serca! Pani Karolina zna się na rzeczy i potrafi doradzić... Jacek Paulina - ocena (1) Najnizsza cena za ubezpieczenie auta dzięki Pani Karolinie Paulina Agata - ocena (1) polecam, profesjonalna obsługa, szybka reakcja, agencja naprawdę dba o klienta Agata Grzegorz - ocena (1) Polecam tą ubezpieczalnię. Pani Zuzanna dobrała mi idealną opcję... Grzegorz Wioletta - ocena (1) Dziękuję bardzo za profesjonalizm Panie Hubercie. Zawsze na czas oferta... Wioletta Żaneta - ocena (1) Od lat korzystam z usług Ubezpieczalni i zawsze wracam. Pani Zuzanna... Żaneta czentor - ocena (1) Pani Joanna pomogła szybko i sprawnie wybrać najlepszą ofertę OC I AC do... czentor