UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Grzegorz - ocena (1) Polecam tą ubezpieczalnię. Pani Zuzanna dobrała mi idealną opcję... Grzegorz Wioletta - ocena (1) Dziękuję bardzo za profesjonalizm Panie Hubercie. Zawsze na czas oferta... Wioletta Żaneta - ocena (1) Od lat korzystam z usług Ubezpieczalni i zawsze wracam. Pani Zuzanna... Żaneta
czentor - ocena (1) Pani Joanna pomogła szybko i sprawnie wybrać najlepszą ofertę OC I AC do... czentor Jake - ocena (1) Najlepsi agenci na rynki!!!! Tym razem miałem przyjemność ubezpieczenia... Jake Celina - ocena (1) Na Panią Agnieszkę zawsze można liczyć. Pomogła mi zawrzeć ubezpieczenie na... Celina Marcin - ocena (1) Szybko i sprawnie załatwione ubezpieczenie zdalnie z Panią Agnieszką. Polecam. Marcin Kamila - ocena (1) Pani Alina to bardzo kompetentna i zaangażowana agentka. Wszystko jasno... Kamila Kasia - ocena (1) Pani Alina to niezwykle kompetentna i życzliwa agentka ubezpieczeniowa.... Kasia Klientka K. - ocena (1) Elegancki oddział, polecam Klientka K. Rafał - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Agnieszką. Od lat pomaga mi w znalezieniu... Rafał Jadwiga T. - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Agnieszką z Ubezpieczalniea24. Pani Agnieszka... Jadwiga T. Kris - ocena (1) Jak zawsze najlepsza ubezpieczalnia,pełen profesjonalizm.A Pan Hubert jak... Kris Jerzy - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka, która w pełni angażuje się w dobór... Jerzy Radosław - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za przemiłą i profesjonalną... Radosław Renata - ocena (1) Miła i sprawna obsługa Renata Wioletta Stefaniuk - ocena (1) Bardzo sprawna, kompetentna i miła obsługa. Wioletta Stefaniuk Łukasz - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa przez Panią Agnieszkę. Polecam. Łukasz Jakub Truszczyński - ocena (1) Bardzo polecam. Z Panem Hubertem współpracuję już kilka ładnych lat. Zawsze... Jakub Truszczyński Małgorzata - ocena (1) Serdecznie polecam ! Pani Agnieszka co roku pomaga nam w wyborze... Małgorzata