UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Sebastian - ocena (1) Panie z ubezpieczalni jak zwykle nie zawiodły :) nowy samochód ja daleko od... Sebastian Anonim - ocena (1) Polecam Panią Żanetę. Rzetelna i bardzo kompetentna. Anonim Aleksandra - ocena (1) Od wielu lat korzystam z usług Ubezpieczalni, moim opiekunem jest Pan Hubert... Aleksandra
Tomasz S. - ocena (1) Bardzo polecam sokrzystanie z usług Ubezpieczalnia. Moja współpraca z Panem... Tomasz S. Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Huberta. Bardzo profesjonalna pomoc i... Karolina Jakub Truszczyński - ocena (1) Polecam współpracę z p. Hubertem. Zawsze rzetelnie i kompleksowo zajmuje się... Jakub Truszczyński Marcin - ocena (1) poprostu dobrze Marcin Marek - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Marek Żaneta - ocena (1) Bardzo polecam P. Agnieszkę! Profesjonalna obsługa. Polisę bez problemu udało... Żaneta Artur - ocena (1) Jak zawsze- rewelacja. Świetna obsługa i najlepsze oferty ! Artur Krzysztof - ocena (1) Jak zawsze na najwyższym poziomie.Profesjonalne podejście Pana Huberta Krzysztof Anonim - ocena (1) Polecam Panią Żanetę szybka i profesjonalna Anonim Wioletta N - ocena (1) Polecam serdecznie. Pan Hubert ekspert w dziedzinie ubezpieczeń. Wioletta N Arleta - ocena (1) Jak zawsze niezwykle profesjonalnie ;) polecam jak najbardziej, cała nasza... Arleta Marcin S. - ocena (1) Szyba i profesjonalna pomoc w zawarciu polisy. Polecam! Marcin S. Joanna - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z obsługi - dostałam wszystkie szczegółowe... Joanna Krzysztof - ocena (1) Ubezpieczenie obsługiwała Pani Żaneta. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm.... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Ubezpieczalnia zawsze ratuje sytuację :) zarówno jeśli chodzi o ubezpieczenie... Agnieszka Tomasz - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Panią Agnieszkę. Tomasz Agata - ocena (1) Potrzebowałam polisy turystycznej, wyjazd tuż tuż. Pan Hubert błyskawicznie... Agata