UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Lidia J. - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa. Pani Agnieszka przedstawiła mi oferty ubezpieczenia... Lidia J. Mariusz - ocena (1) Polecam Panią Karoline Mariusz Jarek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy agenta ubezpieczeniowego, Pani Agnieszki... Jarek
Zbigniew - ocena (1) Od lat korzystam z tej firmy ubezpieczenia24.PL i jestem zadowolony. Na... Zbigniew Andrzej - ocena (1) Polecam współpracę z tą firmą szczególnie z Panią Agnieszka Nieliwocka ,... Andrzej Magdalena - ocena (1) Wszystko ok, ubezpieczenie zawarte z Panią Karoliną Magdalena Łukasz B - ocena (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa, szybka i rzeczowa oferta. Korzystam... Łukasz B Kris - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Karoliny Grzeszczuk, ubezpieczenie zawarte bardzo... Kris Zdzisław - ocena (1) Super szybka, sprawna i satysfakcjonująca obsługa. Zdzisław Michał - ocena (1) Jak zwykle rewelacja. Korzystam z usług od wielu lat i nie zamierzam... Michał Wojciech Z - ocena (1) Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo i błyskawiczny kontakt. Pani... Wojciech Z Karol - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Karol Lukasz K - ocena (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i mam kilka różnych ubezpieczeń,... Lukasz K wiltord - ocena (1) z pełnym przekonaniem polecam usługi ubezpieczeniowe w firmie ubzpieczalnia24 wiltord Beata - ocena (1) Od kilku lat ubezpieczam się u Pani Agnieszki i z czystym sumieniem polecam. Beata Klientka - ocena (1) Polecam usługi p. Agnieszki Nieliwodzkiej z Ubezpieczalnia 24 w Carrefour.... Klientka Grzegorz - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Karoliną, rzetelna obsługa Grzegorz Tomasz - ocena (1) Pani Agniszka z Ubezpieczalni szybko zajęła się moją sprawą, zrozumiała moje... Tomasz Piotr - ocena (1) Super obsługa. Pani Agnieszka miła i kompetentna. Zawsze doradzi i znajdzie... Piotr Jolanta - ocena (1) Sprawnie, na pewno będę polecać dalej Panią Karoline Jolanta