UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Marcin - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Marcin Darek - ocena (1) Polecam, ubezpieczenie zawierałem z p. karolina Darek Marcela Kalich-Uscienna - ocena (1) Witam bardzo polecam Panią Zuzannę Zakrent jak zwykle bardzo sprawie i szybko... Marcela Kalich-Uscienna
Witek - ocena (1) Sprawnie i profesjonalnie Witek Tomek - ocena (1) Szybko sprawnie i profesjonalnie polecam!!! Tomek Marta - ocena (1) Pani Asia pomogła mi wybrać najlepsze ubezpieczenie dla mojego samochodu.... Marta Zadowolony klient - ocena (1) Pani Karolina bardzo pomogła mi przy ubezpieczeniu na mieszkanie, wszystko... Zadowolony klient Sebastian - ocena (1) Od lat zawieram ubezpieczenia za pośrednictwem Ubezpieczalni. Pani Agnieszka... Sebastian Ryszard - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa Ryszard Marcin - ocena (1) Z usług ubezpieczalnia korzystam już od wielu lat, wcześniej przychodziłem na... Marcin Łucja K - ocena (1) Dziękuję Panu Hubertowi za profesjonalną obsługę moich polis. Współpracuję od... Łucja K Mariola - ocena (1) Ubezpieczenie zawarte przy pomocy Pani Karoliny, szybko i w miłej atmosferze,... Mariola Andrzej - ocena (1) Bardzo profesjonalna dla klienta i fachowe doradztwo dla klienta. Cały czas w... Andrzej Katarzyna - ocena (1) Polecam współpracę z panią Joanną Różycką. Bardzo rzeczowo i profesjonalnie... Katarzyna Karo - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką, super fachowiec :) Karo iwonna.s - ocena (1) Przedłużałam w tym miesiącu polisę mieszkaniową w Ubezpieczalni 24 . Miałam... iwonna.s Karolina - ocena (1) Szybki zakup online Karolina Małgorzata - ocena (1) Dziękuję Pani Karolinie za pomoc przy odnowieniu polisy oraz za szybkie... Małgorzata Sebastian - ocena (1) Panie z ubezpieczalni jak zwykle nie zawiodły :) nowy samochód ja daleko od... Sebastian Anonim - ocena (1) Polecam Panią Żanetę. Rzetelna i bardzo kompetentna. Anonim