UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Krystyna - ocena (1) Szybko, sprawnie, rozwiane wszelkie wątpliwości. Obsługa Pani Agnieszki jest... Krystyna Hanna - ocena (1) Polecam Panią Julię wszystko poszło szybko i sprawnie, znaleźliśmy tu... Hanna Grzegorz - ocena (1) Bardzo dziękuję za znalezienie super oferty przez Panią Julię :) Grzegorz
Andrzej K - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Julie Andrzej K Krystyna - ocena (1) Od wielu lat powierzam przygotowanie ofert ubezpieczen̈ różnego typu Pani... Krystyna Jolanta - ocena (1) Profesjonalna obsługa Pani Karoliny Grzeszczak Jolanta Wojtek - ocena (1) Polecam - jak zawsze szybko, sprawnie i profesjonalnie Wojtek Iza Sz. - ocena (1) Obsługa pełna profeska, od lat korzystam z usług chociaż już nie mieszkam w... Iza Sz. Bartosz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, życzliwe podejście oraz szybkie i konkretne... Bartosz Iwona - ocena (1) Polecam z całego serca! Jakość usług i obsługa jest tutaj na bardzo wysokim... Iwona Paweł Nawrocki - ocena (1) Pan Hubert załatwił sprawę błyskawicznie Paweł Nawrocki Kacper - ocena (1) Sprawnie, na temat załatwione ubezpieczenie z Panią Karolina Kacper Małgorzata Klimek - ocena (1) Serdecznie polecam Małgorzata Klimek Radosław - ocena (1) Najlepsze ubezpieczenie tylko u Pani Karoliny! Szybko, sprawnie i w bardzo... Radosław Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pani Agnieszki. Profesjonalna obsługa. Katarzyna Lidia J. - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa. Pani Agnieszka przedstawiła mi oferty ubezpieczenia... Lidia J. Mariusz - ocena (1) Polecam Panią Karoline Mariusz Jarek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy agenta ubezpieczeniowego, Pani Agnieszki... Jarek Zbigniew - ocena (1) Od lat korzystam z tej firmy ubezpieczenia24.PL i jestem zadowolony. Na... Zbigniew Andrzej - ocena (1) Polecam współpracę z tą firmą szczególnie z Panią Agnieszka Nieliwocka ,... Andrzej