UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Diana - ocena (1) Super Pani Alina, polecam Diana Magda - ocena (1) Pan Hubert jest bardzo uprzejmy i pomocny. Wszystkim go gorąco polecam. I na... Magda Piotr - ocena (1) Pan Hubert zawsze przedstawia mi najkorzystniejsze propozycje ubezpieczenia... Piotr
Magda - ocena (1) Super obsługa. Pani Joanna wybrała polisę idealnie dopasowaną do naszych potrzeb Magda Nikola - ocena (1) Pan Hubert pomógł mi wybrać ją najbardziej korzystne ubezpieczenie dla mnie,... Nikola Magdalena - ocena (1) Korzystam od wielu lat i polecam. Obsługa na najwyższym poziomie. Pani... Magdalena Michał - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię i kontakt z Panią Agnieszką - przypomnienie o... Michał Renata - ocena (1) profesjonalna i miła obsługa Renata Zofia - ocena (1) Pan Hubert jest bardzo pomocny i uprzejmy. Jestem jego stałą klienką od wielu... Zofia Agnieszka - ocena (1) jak zawsze profesjonalnie, ekspresowo, z zaangażowaniem- polecam! Agnieszka Waldemar K - ocena (1) Szybko i rzetelnie uzyskałem propozycje ubezpieczenia mojego mieszkania i... Waldemar K Iwona - ocena (1) Polecam serdecznie :) Korzystam już drugi rok z pomocy p. Agnieszki w... Iwona Tomasz - ocena (1) Ubezpieczenie OC i AC zawarłem szybko i bezproblemowo. Wszystko zostało... Tomasz Tomasz - ocena (1) Kontynuacja ubezpieczenia przebiegła szybko i bardzo sprawnie, on line, bez... Tomasz M. Węglicka - ocena (1) Od lat korzystam z tej ubezpieczalni i moje sprawy prowadzi p. Agnieszka... M. Węglicka Piotr - ocena (1) Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Piotr Krzysztof Pałubicki - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką - kompetentna osoba, zawsze znajdzie... Krzysztof Pałubicki Agnieszka - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w ubezpieczeniu mieszkania Agnieszka Iza S. - ocena (1) Profesjonalnie!!! Pan Hubert jest dokładny szybki i bardzo pomocny. Iza S. Agnieszka - ocena (1) Perfekcyjna i ekspresowa obsługa na najwyższym poziomie. Polecam z całego... Agnieszka