UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Agata - opinia (1) Doradztwo na wysokim poziomie, dostępność, punktualność i rzeteleność Agata Aleksandra Wiśniewska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, jaką otrzymałam od agenta Huberta... Aleksandra Wiśniewska Andrzej - opinia (1) Bardzo kompetentna, a przy tym miła obsługa. Pan Hubert przygotował dla mnie... Andrzej
Hubert - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę. Profesjonalna, szybka i miła obsługa. Hubert e.lewitzki - opinia (1) Bardzo kompetentna i uprzejma obsluga. Dziekuje. e.lewitzki Joanna Chrzanowska - opinia (1) Pan Hubert jest profesjonalnym, przemiłym doradcą ubezpieczeniowym, gorąco... Joanna Chrzanowska Bartek - opinia (1) Korzystam już od kilku lat - głównie ze względu na pomoc merytoryczną przy... Bartek Ela - opinia (1) Jak zwykle miła i sprawna obsługa. polisa dobrana do moich oczekiwań. Ela Zosia - opinia (1) Bardzo polecam! Profejsonalna obsługa, pomoc w zdalnym zawarciu umowy, bardzo... Zosia Mario - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście :) Mario Piotr - opinia (1) Byłem obsługiwany przez panią Agnieszkę Nieliwocką, która nie tylko... Piotr Radek - opinia (1) Zawsze można na nich liczyć. Merytorycznie, pamiętają o każdym szczególe. Radek Daniel - opinia (1) Zawsze szybko i solidnie, polecam Daniel krzysztof.witczak1983@gmail.com - opinia (1) Profesjonalizm agenta na najwyższym poziomie. krzysztof.witczak1983@gmail.com Wojciech - opinia (1) Oferta bardzo korzystna! Pani Aleksandra Kwasiborska bardzo sympatyczna i... Wojciech Piotr - opinia (1) Ja korzystam zawsze z pomocy Pana Huberta. To jest MEGA człowiek. Oddanie,... Piotr Iwona - opinia (1) Bardzo profesjonalna i sprawna współpraca. Iwona JB - opinia (1) Polecam firmę Ubezpieczalnia, oraz panią Emilię. Od samego początku do samego... JB Bartosz Borowski - opinia (1) Jak co roku, idealnie. Polecam! Bartosz Borowski Artur - opinia (1) Oferta przygotowana szybko, korzystnie i na czas. Kontakt z Panią Aleksandrą... Artur