UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Jarek - ocena (1) Już od wielu lat współpracując z p.Hubertem, po każdej zawartej polisie... Jarek Krzysztof - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa, gorąco polecam Krzysztof Alicja - ocena (1) Super profesjonalna Firma. Polecam. Alicja
Beata - ocena (1) Jestem w pełni zadowolona z usług Ubezpieczalni. Rzetelna,solidna obsługa!... Beata Gabriela Samujło - ocena (1) Z Ubezpieczalnią czujemy się bezpiecznie. Pan Hubert jest profesjonalistą.... Gabriela Samujło Cezary - ocena (1) Profesjonalizm to ich drugie imię. Cezary Grażyna M-G - opinia (1) Serdecznie polecamy! Od lat korzystamy z ubezpieczeń, które oferuje nam p.... Grażyna M-G Marcin - opinia (1) Bardzo polecam skorzystanie z Ubezpieczalni,przede wszystkim profesjonalne... Marcin Monika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Nieoceniona pomoc i wsparcie ze strony Pana... Monika Agata - opinia (1) Doradztwo na wysokim poziomie, dostępność, punktualność i rzeteleność Agata Aleksandra Wiśniewska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, jaką otrzymałam od agenta Huberta... Aleksandra Wiśniewska Andrzej - opinia (1) Bardzo kompetentna, a przy tym miła obsługa. Pan Hubert przygotował dla mnie... Andrzej Hubert - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę. Profesjonalna, szybka i miła obsługa. Hubert e.lewitzki - opinia (1) Bardzo kompetentna i uprzejma obsluga. Dziekuje. e.lewitzki Joanna Chrzanowska - opinia (1) Pan Hubert jest profesjonalnym, przemiłym doradcą ubezpieczeniowym, gorąco... Joanna Chrzanowska Bartek - opinia (1) Korzystam już od kilku lat - głównie ze względu na pomoc merytoryczną przy... Bartek Ela - opinia (1) Jak zwykle miła i sprawna obsługa. polisa dobrana do moich oczekiwań. Ela Zosia - opinia (1) Bardzo polecam! Profejsonalna obsługa, pomoc w zdalnym zawarciu umowy, bardzo... Zosia Mario - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście :) Mario Piotr - opinia (1) Byłem obsługiwany przez panią Agnieszkę Nieliwocką, która nie tylko... Piotr