UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

piolo - opinia (1) Dobra oferta i miła obsługa. Szczególnie polecam Panią Żanetę Mazur piolo Sławomir - opinia (1) jak zawsze bardzo pozytywne, szybkość, profesjonalizm, dobrze sie... Sławomir Asia - opinia (1) Korzystam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona! Asia
Joanna - opinia (1) Jak zwykle bardzo profesjonalnie, szybko i to czego oczekiwałam. Pani Ola... Joanna Piotr - opinia (1) Najlepsza ubezpieczalnia w Trójmieście Piotr Klient - opinia (1) Jak ubezpieczenia, to tylko u Pani Oli. Zawsze odpowie na wszystkie pytania i... Klient G. L - opinia (1) Ok...... Spoko..................... G. L kask - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Pani Aleksandra jest... kask Izabela G - opinia (1) Pełny profesjonalizm w zakresie doradztwa, znajomosci produktów... Izabela G Katarzyna - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Z czystym sumieniem polecam Panią Joannę z... Katarzyna M. - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, świetna współpraca i dopasowanie produktu do moich... M. Paulina Garnizon - opinia (1) Ubezpieczalnia, która dba o klienta. O zapotrzebowania, jakość i możliwie... Paulina Garnizon Klient - opinia (1) Polecam Panią Aleksandrę, bardzo dobry kontakt z klientem mimo wystawienia... Klient Andrzej - opinia (1) Od kilku lat z powodzeniem i przyjemnością korzystam z ich usług. Nawet w... Andrzej Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi p. Żanety. Fachowo doradziła najlepszą... Dorota Stawski - opinia (1) Polecam miła obsługa profesjonalizm jestem zadowolony i na pewno jeszcze nie... Stawski Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Anna M - opinia (1) Pierwsza zdalna polisa :) Jak zawsze rzetelnie, szybko i profesjonalnie. Plus... M Ja - opinia (1) Korzystam z ich usług juz kilka lat. Zawsze profesjonalna obsługa i dobre... Ja Klient - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa ze strony Pani Aleksandry. Klient