UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Marek Jakubowski - opinia (1) Fachowa obsługa i dobre merytoryczne przygotowanie agentów Marek Jakubowski Albert Anglès - opinia (1) Uprzejmie polecam ubezpieczyciel, zaoferowali mi uwagę i wsparcie. To mój... Albert Anglès Wiesław Stankiewicz - opinia (1) Pan Hubert Siemianowski - znakomity specjalista Wiesław Stankiewicz
Andrzej Kłosowski - opinia (1) Szybko, sprawnie i na wysokim poziomie merytorycznym. Dziękuję! Andrzej Kłosowski Lukasz D. - opinia (1) Super kontakt, pracownicy przypominają o bliskim końcu obowiązywania... Lukasz D. Krzysztof Nykiel - opinia (1) Bardzo merytoryczna i sympatyczna obsługa Krzysztof Nykiel Oskar - opinia (1) Super obsługa. Bardzo konkurencyjne ceny. Wszystko załatwione za jednym... Oskar piolo - opinia (1) Dobra oferta i miła obsługa. Szczególnie polecam Panią Żanetę Mazur piolo Sławomir - opinia (1) jak zawsze bardzo pozytywne, szybkość, profesjonalizm, dobrze sie... Sławomir Asia - opinia (1) Korzystam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona! Asia Joanna - opinia (1) Jak zwykle bardzo profesjonalnie, szybko i to czego oczekiwałam. Pani Ola... Joanna Piotr - opinia (1) Najlepsza ubezpieczalnia w Trójmieście Piotr Klient - opinia (1) Jak ubezpieczenia, to tylko u Pani Oli. Zawsze odpowie na wszystkie pytania i... Klient G. L - opinia (1) Ok...... Spoko..................... G. L kask - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Pani Aleksandra jest... kask Izabela G - opinia (1) Pełny profesjonalizm w zakresie doradztwa, znajomosci produktów... Izabela G Katarzyna - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Z czystym sumieniem polecam Panią Joannę z... Katarzyna M. - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, świetna współpraca i dopasowanie produktu do moich... M. Paulina Garnizon - opinia (1) Ubezpieczalnia, która dba o klienta. O zapotrzebowania, jakość i możliwie... Paulina Garnizon Klient - opinia (1) Polecam Panią Aleksandrę, bardzo dobry kontakt z klientem mimo wystawienia... Klient