Anonimowy - opinia (1) Dramat... spędziłam z mama na KOR 17 godz po czym stwierdzili ze można jechać... Anonimowy Anna - opinia (1) Sytuacja, która spotkała mnie na Sorze ,to jakiś koszmar. Przyjechałam z... Anna Gabriela - opinia (1) koszmar, nie przystosowany do liczby pacjentów Gabriela
Pacjent - opinia (1) Nie polecam. Byłem 15.10.19 w centrum medycyny inwazyjnej na rezonansie i... Pacjent Rejestracja to dramat (1) Na wizytę z małym dzieckiem czeka się rok, nie ma żadnej możliwości... A Pielegniarki bez podejścia (1) Oddzial (neurologiczny) wyposażony super, odnowiony, dużo nowego sprzętu.... M Wielkie oczekiwanie i jeszcze większy zawód. (1) Szpital nowoczesny i super wyposażony ale brak w nim ludzi i ludzkiego... Wiechura Po wizycie mojej mamy na kardiologii dostałem nerwicy !! (1) naprawdę po naszych perypetiach na tym oddziale trudno się oprzeć, że panuje... Marek Nowe Labolatorium UCK-dramat-4 godz czekania !!! (2) Jakieś nieporozumienie,cofacie się do 19 wieku ! Zróbcie coś z weryfikacją... Karol cudowni ludzie (1) Od kilku miesięcy jestem pacjentką UCK w Gdańsku. Różne opinie słyszymy o... Hanka Wizyta na Klinicznym Oddziale Ratunkowym UCK w Gdańsku (3) Na oddziale ratunkowym UCK w Gdańsku zarejestrowałem się o godz.15:40.... Mirosłąw Oczekiwanie na rejestrację (1) Siedzę właśnie w poczekalni do rejestracji do przychodni przyszpitalnej gdzie... To właśnie nasza służba zdrowia. Punkt konsultacyjny otolaryngologii (1) Dramat!!!! W punkcie konsultuje rezydent , który nie jest osoba decyzyjna .... Joanna Klinika Alergologii (1) Nie lubię nikogo chwalić, ale bardzo lubię tą klinikę. Pielęgniarki są dobre... Marianna Uck dzienny oddział (1) Dziękuję za całą pomoc serce i empatię, zrozumienie, za rozmowy za... Ja Klinika Urologii (1) Serdecznie dziękuję całemu personelowi. Wyjątkowi ludzie i profesjonaliści. JB UCK Gdańsk (1) Bardzo fachową opieka, sympatyczni lekarze , dzieckiem bez lęku poddaje się... Ewa poradnia nefrologiczna- katastrofa (4) w wielkim skrócie: biegałam po szpitalu z 10 miesięcznym dzieckiem 4 godziny... jot Technicznie swietnie ale podejscie czesci personelu slabiutkie. (1) Jak w naglowku. Komuna nadal zyje w Polsce. Adam Ocena Kliniki Chirurgii Klatki Piersiowej (1) Od 2013 roku do końca lipca 2018 r byłam pacjentką Przychodni, a następnie... Krystyna Fabisz