Może być... (1) Swoją sprawę załatwiłam, nie czekałam długo, niestety musieliśmy z... kinia Perfekcyjna obsługa petenta (1) Jestem bardzo mile zaskoczony kompetentną obsługą urzędnika USC w osobie Pana... Siegfried J. von Janowski Opinie z tytułem "Rewelacja" zostały napisane przez panią dyrektor oddziału. (2) ...widać to po stylu. Pani dyrektor zorientowała się, że za dużo jest... prawdziwek
USC / Gdańsk (1) Jestem mile rozczarowany.Bardzo szybko i sprawnie.Sympatyczna i kompetentna... Jack Sprawna obsługa (1) Sprawa załatwiona w expressowym tempie! Reakcja na prośbę wysłania listem... Ponik Bardzo miło i sympatycznie. (1) Ku naszemu zaskoczeniu, wszystko przebiegło w bardzo sympatycznej atmosferze,... Kris USC (2) Totalna porazka,zero kompetencji,dlugie kolejki i brak mozliwosci... J-23 Naprawdę polecam.... (1) Pani kierownik to bardzo miła osoba. Pomogła przełożyć datę ślubu. Nie robiła... Sylwia Zdecydowanie TAK! (1) ze wzgledu na wykonywana przeze mnie prace, zmuszona jestem czesto odwiedzac... Sylwia maraskin - opinia (1) Jestem ogólnie zadowolony z pomocy urzędników, problem może jest trochę w... maraskin Jesteśmy zachwyceni (1) Udaliśmy się do Urzędu z lekkim powątpiewaniem że cokolwiek załatwimy -... Asia Normalnie jak nie urząd :-) (1) Byłem z Narzeczoną podpisać oświadczenia wymagane do ślubu. Wszystkie panie... Krystian Informacja telefoniczna-na wysokim poziomie (1) Bez problemu uzyskałem informację o tym, jak należy załatwić sprawy związane... Paweł Najlepszy chyba Urząd w Polsce (2) W pilnej sprawie, wszystkie formalności załatwione "od ręki", profesjonalny... Bogdan Falkiewicz Rzetelnie i profesjonalnie (1) Mimo ostrzeżeń ze wszystkich stron, że w USC w Gdańsku "nic nie da się... Fuksja Inf. telefoniczna... (1) ...rzetelna i fachowa kawa Na miejscu - perfekcyjnie (1) Dodzwonić się raczej trudno, ale na miejscu wszystko załatwiłem perfekcyjnie.... Mariusz Hańba! (1) Wybrałem się wraz z małżonką po odbiór skróconych aktów małżeństwa.... Daniel pnux - opinia (2) totalny negatyw, brak miejsc na parkingu za to "czerwone twarze" żebrzące o... pnux Rewelacja (1) Witam, Byłem dzisiaj o 8 rano w urzędzie wyciągnąć skrócony odpis urodzenia i... Robert