Vista

Temat dostępny też na forum: Vista
W najbliższym sąsiedztwie powstającego budynku znajdują się szkoły, przedszkola, przychodnie, kino, a także Galeria Handlowa Morena, restauracje, markety i siłownie.

Sąsiedztwo przystanków tramwajowych i autobusowych oraz nowej al. Pawła Adamowicza zapewni z kolei przyszłym mieszkańcom sprawny dojazd do najważniejszych dzielnic Gdańska i całego Trójmiasta. Nieopodal planowana jest także ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny

Kogoś poniosło z tymi cenami. Kogo na to stać?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego, co widzę to tak jest wszędzie i Vista i tak jest w miarę korzystna... Osobiście bardzo mocno myślę o tym osiedlu i o ile będę miała zdolność - to pewnie się zdecyduję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

dzięki za opinię

pracowniku robyga
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo fajna propozycja :) my szukaliśmy długo czegoś dla siebie i VISTA nas zachwyciła... oby sie udało :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mi się podoba projekt i lokalizacja + ceny są całkiem dobre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda, że w materiałach dewelopera nie widać pięknego budynku z węzłem cieplnym, znajdującego się na tej samej działce :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie a jeszcze gorsza szkoda że nie da się na materiałach oddać jak wibruje ziemia na 1/3 inwestycji i jak buczy ten węzeł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A skąd te informacje ze buczy i wibruje skoro budynek jeszcze nie oddany i nikt na terenie osiedla nie mieszka?

Wizyta

Na budowie i wizja lokalna, grunt się trzęsie, ten barak od budynku stoi 2-3 m. Są to pompy zasilające myśliwską w ciepło. Buczą chłodnice pomp i tr stacje zasilające, nikt nie pokazuje krat z napisami nie dotykać prąd przy chodniku.

Re: Wizyta

to chyba nie na tej budowie ta wizyta. Co za brednie. Ziemia może i drży ale od koparek które wciąż tam prowadzą prace. Budynek przepompowni stał tam zanim powstały mieszkania. Gdyby aż tak buczało mieszkania wciąż byłyby na sprzedaż, a prawda jest taka, ze nie ma już w czym wybierać.

koparki

o 22 w sobote zimowego dnia nie pracowały, grunt tam wibruje i buczą pompy pisz co chcesz.

polecam

ja teraz szukałem czegoś pod wynajem i zdecydujemy się na Vistę - stawki są b. dobre i wyśmienity kontakt z biurem sprzedaży;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo korzystna oferta vs. okoliczne nowe bloki

chce mieszkac obok rodzicow i szukam czegos w okolicy - VISTA to zdecydowanie jedno z korzystniejszych miejsc biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Kusocińskiego (18 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Rakoczego 17 (3 odpowiedzi)

Budynek powstanie w miejscu, które jest świetnie skomunikowane i pełne udogodnień dla...