cholerka.. mieliśmy mieć jutro kolokwium ze statystyki... w ten weekend poza tym dwa / trzy egzaminy
I przeniesli to koło !!
Na przyszły piątek, a w przyszły weekend cztery / pięć egzaminów...
To są ciemnoty...
beatko chyba tak bo tylko na forum wystawialam ja na sprzedaz :) przyszla wlascicielka wplacila zaliczke i suknia jest zaklepana:) a malo tego dwa dni pozniej zglosilo sie jeszce pare chetnych i nawet podbijaly cene a coz honor handlowca wziol gore za to przyszla wlascicielka nie bedzie miala problemu ze sprzedaza bo mam dla niej jeden pewny kontakt:)
magda moga jak dojade do pracy to pogadam z maja Marta czy chce szyc? a powiedz mi jaki bylby koszt uszycia sukienki takiej gorset osobno i spodnica osobno ?
nie no... rzeczywiście... ty chyba lustra w domu nie masz... albo nie wiem co... to jak według ciebie wyglądają laski :-) ????????????????? bo ja sie już boje... co o mnie pomyślisz :-)
aggga to nie tak ja sie po prostu usmiecham tylko jak cos pisze:))) a w realu mam naturalnie ponura mine a zdjecie nie pozowane bo zapytaj sie magdy ja nie znosz zdjec z profilu i nie pozwalam mojemu mezowi ani nikomu innemu robic mi takich zdjec bo wtedy widac moj wielki nossss:(
fajne jesteście... mi tam oki... przynajmniej wiem z kim naforum pisze... teraz nie kojarzycie mi się jako anonimy tylko osoby :-)... dotychczas wiedziałam jak wygląda tylko k@jutka i Karolina czyli piesek i pani.... zresztą obie super...
a dziewczynki moze bysmy sie w koncu spotkaly przy jakims obrzydliwie nieprzyzwoicie slodkim ciachu w jakiejs kawiarni ja w lutym mam troche wolnego to cos mozemy wymyslec