Kiedy gość przychodzi na Twój ślub w białej sukience... (114) Mialam taka sytuacje na ślubie swojej siostry, ze jej bratowa, ktora miała... ta_mala_co_sposoben_dziala fryzura w stylu koka rzymskiego (9) Czy któras z forumek ma namiary na fryzjera/ke ktora zajmuje sie upinaniem... alicja82 Znaleziono obrączkę w Aquapark Sopot (9) W dniu 2011.02.25 w Aquapark Sopot znaleziono obrączkę ślubną z datą ślubu... mischa
Fryzjer Gdynia - dobierane warkocze (17) Dziewczyny, Może znacie fajną fryzjerkę (na terenie Gdyni, ew. Sopotu),... aniakubek Gdzie sprzedać suknie (1) Hej czy wiecie gdzie można sprzedać swoją suknie ślubna czy jest ktoś kto... Kasia Auto do ślubu (2) Witam, polecam auto do ślubu nowoczesne rzadko spotykane na drogach.... Adi ZESPÓŁ WESELNY GRAMP (14) Znalazłam na stronie centumzespolow zespół GRAMP. Niestety nigdzie nie ma... Magda Rollbar do piwa (2) Oferuje, wynajem nalewaka do piwa na wesele, poprawiny, eventy, imprezy... Goth Wesele (4) Polećcie kogoś do organizacji wesela. Ola ŚLUB Z PRZYMUSU ....? CZY TO MA SENS....? (39) Witam Was kochane Dziewczynki :* , chciałam poznac wasze zdanie.... Czy... princeska szycie sukienki (12) witam! czy któraś z Was szyła lub kupowała suknie w salonie BJ w Wejherowie?... Kajtuska wygodne buty - gdzie kupić (6) Gdzie w Trójmieście można kupić wygodne buty do ślubu i na wesele? I jak... katarzyna-k 400 dni do ślubu:) (18) Dziś właśnie zostaje nam 400 dni do ślubu. Niby dużo czasu, ale boję się że... young.nurse Spowiedz przedslubna (2) Witam. Mam pytanie dotyczące spędzania razem nocy. Mój narzeczony często... Gość Sabinka, Sowa, czy coś innego? (31) Dziewczyny, gdzie zamówić tort? I cenowo i jakościowo. asia_ce Dorota Majcher Make up artist (3) Czy ktos korzystal z jej uslug? Widzialam zdjecia i robi piekne makijaze :O... Marta255 Sprzedam wódkę Stumbras (3) Hej Sprzedam 60 butelek wódki Stumbras Centenary 0,5l po 25zł za butelkę Wiki Odżywka do włosów (21) Czy mogłybyście polecić jakąś naprawdę dobrą odżywkę do włosów albo jakiś... Dominique Ślub w parafii sw Mikolaja w Gdyni (1) Czy wiecie może jakie są koszta slubu w parafii sw Mikolaja w Gdyni?... Panna mloda ślub USC Gdynia: ile miejsca, jak to wygląda? (18) Witam wszystkich, 3 tygodnie temu zarezerwowałam termin ślubu na wrzesień,... emi