jest przyspieszony kurs przedmalzenski (1) Czesc, dzisiaj slyszalam ze w nastepnym tygodniu od piatku do niedzieli jest... Jola kapelusz (2) Hej:) Mam pytanko: gdzie można kupić ładny kapelusz? Nie chcę tradycyjnego... mała DJ na wesele (1) Czesc Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do korzystania z moich uslug.... DJ M
MJDJ's (1) Tak się zwą chłopaki, prowadzący między innymi wesela - czy ktoś ich widział... myffa wesele na Kaszubach (3) Poszukuję niedrogiego ośrodka z odpowiednią salą z zapleczem, w którym można... felis zdjęcia ślubne w STUDIO (1) wszystkich chętnych zapraszam na sesje fotograficzne, w listopadzie i grudniu... GosiaP kto robił wesele w "Leśnym Dworze" (1) Czy ktoś robił lub zna kogoś kto robil wesele w "Leśnym Dworze " w... toster WIDEOFILMOWANIE CYFROWO, DVD, RANDKI, WYWIADY, 13 LAT DOŚWIADCZENIA (4) Polecam swoje usługi. Cyfrowa kamera, 13-letnie doświadczenie, nagrywanie... Filmart Przeprosiny. (2) Bardzo bym chciala Przeprosic Pana buraka z firmy Gest - za brak Kultury z... Spa szukam sali do wnajęcia na wesele (3) Szukam sali do wnajęcia na wesele na ok 60 os okolica Gdańsk-Wrzeszcz do... Ala Kiedy zacząć organiować ! (9) Tak powoli przymierzam sie do weselicha i nie wiem kiedy zacząć. planujemy... ADAS MERCEDESEM DO ŚLUBU (4) zawiozę mercedesem "okularnikiem" do ślubu i nie tylko ciemnogranatowym z... grzegorzxy NIE ISTNIEJĄCA - FIRMA WIDMO (4) Soffi Larso to niezla oszustka , tylko z mojego otoczenia dwie osoby daly sie... Irek. KOMIS -gdzie oddać suknię??? (1) Mam prośbę czy któraś z Was zna jakiś komis, który skupuje suknie ślubne?... och Głosowanie... (1) Przez firmę Canon został ogłoszony konkurs na zdjęcie wykonanie amatorsko i... galionka dj na wesele (1) Czesc witam wszystkich i zapraszam do skorzystania z moich uslug.Jestem... DJ M Uszycie sukni do wypożyczenia (11) Witam. Czy ktoś może polecić salon który uszyje suknię do wypożyczenia?... NiuniaB Renusz-reaktywacja (2) Właśnie wróciłam z podróży poślubnej, dlatego nie mogłam wziąć udziału w... ilo Pozdrowienia od dj marka (1) Pozdrawiam wszystkie przyszle Pary Mlode i zapraszam do korzystania z moich... m Dobra rada (1) Powiem wam,że na swój ślub 3 m-ce temu miałam szytą suknię w świetnym salonie... jara