Wiosenna wyprzedaż- Forumek

- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wiosenna wyprzedaż- Forumek

Jest już oficjalne zaproszenie na wyprzedaż wiosenną forumek :-)
http://www.centrumedward.pl/index.php
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne swoje ubrania, zabawki, dziecięce ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00
Wstęp: 5 zł
Zgłoszenia do udziału w giełdzie przyjmujemy telefoniczne lub mailowo. Zapraszamy!
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia."

jak udała sie wiosenna wyprzedaż? Niestety zobaczyłam to dopiero dzisiaj i jestem bardzo ciekawa jak się udało i czy bedzie coś takiego jeszcze organizowane?

W wątku http://forum.trojmiasto.pl/Spotkanie-forumowe-wyprzedaz-wiosenna-t150899,1,16.html?hl=martszp#hl przeczytasz wrażenia dziewczyn. Nie wiem, czy będzie jeszcze organizowane takie spotkanie w Edwardzie- najlepiej tam zadzwonić lub napisać maila.

Inne tematy z forum

night club dla kobiet, streaptiz męski? (42 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Zmarszczki na czole (130 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...