WsTIH - gastronomia i dietetyka

Mam zamiar wybrać sie na ten kierunek do tej uczelni. Czy mogłby mi ktoś powiedziec o przedmiotach, nauczycielach. i ogołnie o uczelni? z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WsTIH - gastronomia i dietetyka

wiesz... jeżeli chcesz isć na dzienne to ODRADZAM. ja tam poszłam z zamiarem studiowania gastro i dietetyki. dopiero na drugim roku wybiera się specjalizacje... no i okazało się, że mi jej nie utworzą. W tym roku z tego co widziałam tak samo było. Na zaocznych jeszcze udaje im się ten profil otwierać : |... tak to jest szkoła reklamuje się 8 specjalizacjami, a później tworzy 3-4.

no ale to przecież zależy od zainteresowania - dla 5 osób to logiczne, że nie otworzą specjalności. Ja to potrafię zrozumieć - z tym wiążą się oddzielne przedmioty na specjalnościach itp.

sluchaj, ja ogolnie zrezygnowalam z kontunuowania nauki w tej szkole po pierwszym semestrze, zapowiadalo sie dobrze, kazdy mowil, ze dobra szkola no i niby dobra, ale poziom moim zdaniem nieciekawy, kazdy zda ta szkole na stowe. Nie wiem czy jest tak na kazdej platnej uczelni, ale tutaj nie trzeba sie w ogole uczyc, a zalicza sie przedmioty bez problemu, nawet jezeli masz za malo punktow to wykladowcy zawyzaja, zeby wiekszosc zdala, no ja nie polecam pod tym wzgledem tej szkoly.