Wspólny sposob na schudnięcie, sport...cokolwiek :)

Może któraś ma ochotę na jakiś sporcik wspólny? Może byc rower, robi się powoli ładnie. Albo jakieś zajęcia wspólne, spacery? Mam 4,5 mc córeczkę i muszę zgubić parę kg :) Jestem z Wejherowa :) Moje gadu 685242 - będzie sprawniej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspólny sposob na schudnięcie, sport...cokolwiek :)

Kasieńka,szkoda że tak daleko mieszkasz:( bo my własńie kupujemy z koleznanka rowery i jazda...tez bym chciala cos zgubic,hehhee-a rower to super sprawa:)
Pozdrawiam

A ja tu się odcinam:) Muszę w końcu znaleźć hasło i ponownie się zalogować, bo widzę, że nick zbyt popularny. Nic z tym postem nie mam wspólnego:P Dobrze, że choć IP widać.

Jak pisałam, tak zrobiłam. Przez te lata przywiązałam się do tego nicka. I tyle:P

No dobrze :P To ja będę kasiaczek :D Pozdrawiam Kasieńkę :) Przynajmniej zmotywowałam do założenia loginu :)

Pozdrowionka, Kasiaczku:) Dobrze, że mnie zmotywowałaś. Masz śliczne maleństwo:)

Inne tematy z forum

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (4 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...