Wykroje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj zarejestrowałem się na forum i mam nadzieję że ktoś mi udzieli rady. Mianowicie szukam wykrojów męskich ubrań. Najbardziej zależy mi na spodniach. Wiem znajdują się takie w starej burdzie. Nie mam do nich dostępu niestety. Dlatego proszę o poradę gdzie jeszcze można to znaleźć. A może ktoś z was posiada nie potrzebne wykroje które mógłby mi wysłac poczta na mój koszt oczywiście. Bardzo prosze o radę.
PS: Serce się kraje kiedy ogląda się taką masówkę w sklepach i to za jakie ceny? Istny debilizm. djpete@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wykroje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przeczytałam toją wiadomosc i nie wiem czy wiesz ze istnieje cos takiego jak wyprzedaz gazet i wlasnie tak ostatnio mozna dostac stare numery poszukaj :) ja ostatnio tam kupilam ta burde o ktorej wspominales .

Gdańsk, Targ Rakowy, BIBLIOTEKA I piętro, są stare "Burdy" (w czytelni - ale na dowód osobisty wydali mi do domu)

Targ Rakowy znajduje się przy Gildi, kiedyś stał tam czołg

Mam szablon wykroju na spodnie męskie z bardzo starej gazety. Z szablony tego bardzo ładnie wychodzą te spodnie bo ostatnio szyłam mężowi. Jak chciałabyś to mogę ci go przysłać wraz z instrukcją.
mariolaw@wp.pl

Dzis kupiłam sobie maszynę do szycja.......tez jestem w potrzebie, gdybys była taka miła i przesłała mi rownież wykroje, jakie masz na zbyciu.......byłabym wdzięczna bardzo..........

ja z kolei mam taki problem...bardzo chcę nauczyć się szyć.
Może ktoś byłby tak miły i nauczył mnie podstaw obsługi maszyny itp....
albo wziął mnie na uczennice do jakiegoś zakładu krawieckiego???
Naprawde bedę wdzięczna za jakiekolwiek info w tej sprawie.

posiadam stare ale nie przestarzałe N-ry Burdy, szukam natomiast wykroi dla dzieci również bezskutecznie, może się jakoś porozumiemy?pozdrawiam

odświeżam pytanie :]

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (263 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4