Co mam zrobić jak sąsiad wylewa szambo na łąkę ? W nocy smród w całym domu. Słyszę jak pompa chodzi .Mamy już kanalizę ale on się nie podłączył. Nie jest to miły człowiek więc boję się zwrócić mu uwagę :(
Ciekawe kiedy urzędnicy gminni sprawdzali ostatni raz odcinki z wywozu szamba u takich cfaniaczkóf (sic!)? Jest przyłącze to niech się przyłączają, bo dzięki takim gmina "włosy rwie z głowy" co tu zrobić, żeby kasy za dofinansowanie nie oddawać, bo za mało przyłączających się jest.
Kogo interesuje imię ,nazwisko? fakt jest taki że mają przyłącze do kanalizacji, a i tak leją za płot. Czemu Gmina nie nakazała przyłączać się do kanalizacji? na mojej ulicy jest 10 domów a 3 się tylko połączyły do magistrali. reszta za płot albo w glebę.
No tych adresów to by się znalazło sporo, ja sam mam dwóch takich maksymalnych śmierdzieli bo inaczej ich nazwać nie mogę.Najlepsze jest to że są to rdzenni kaszubi, i jaki oni przykład dają. Zalewają kałem swoją ojcowiznę albo ojcowiznę swojego sąsiada, nie patrząc na to że ktoś tu jeszcze mieszka.