Wylewanie szamba na łąkę

Co mam zrobić jak sąsiad wylewa szambo na łąkę ? W nocy smród w całym domu. Słyszę jak pompa chodzi .Mamy już kanalizę ale on się nie podłączył. Nie jest to miły człowiek więc boję się zwrócić mu uwagę :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wylewanie szamba na łąkę

Poproś, żeby w Twoim imieniu, pogadał z Twoim sąsiadem jakiś Twój, przynajmniej równie niemiły, znajomy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inka ,wrzuć ten temat na forum gminy SFGS. Jak długo będą wylewać szambo za płot ''mając przyłącze do kanalizy na swojej posesji''
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe kiedy urzędnicy gminni sprawdzali ostatni raz odcinki z wywozu szamba u takich cfaniaczkóf (sic!)? Jest przyłącze to niech się przyłączają, bo dzięki takim gmina "włosy rwie z głowy" co tu zrobić, żeby kasy za dofinansowanie nie oddawać, bo za mało przyłączających się jest.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to akurat oni mają gdzieś
Bo na pewno znają się jak łyse konie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto wie, kto wie? Wszystko możliwe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nagraj go i zglos do greenpeace'u , ze ma radioaktywne g*wno :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A KTO TO JEST -PODAJ IMIĘ I NAZWISKO .

Kogo interesuje imię ,nazwisko? fakt jest taki że mają przyłącze do kanalizacji, a i tak leją za płot. Czemu Gmina nie nakazała przyłączać się do kanalizacji? na mojej ulicy jest 10 domów a 3 się tylko połączyły do magistrali. reszta za płot albo w glebę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

lepiej podać dokładny adres,a resztę niech gmina załatwi

No tych adresów to by się znalazło sporo, ja sam mam dwóch takich maksymalnych śmierdzieli bo inaczej ich nazwać nie mogę.Najlepsze jest to że są to rdzenni kaszubi, i jaki oni przykład dają. Zalewają kałem swoją ojcowiznę albo ojcowiznę swojego sąsiada, nie patrząc na to że ktoś tu jeszcze mieszka.

"Zalewają swoją ojcowiznę ".... no i tak z dziada pradziada, z pokolenia na pokolenie....trzeba utrzymywać tradycję ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym zadzwoniła na policję.

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (14 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Nowy Mechanik (38 odpowiedzi)

Co sądzicie o nowym mechaniku w Koleczkowie przy skrzyżowaniu na Chylonie?? Warto oddać samochód...

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...