Chciałabym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi jazdy panu Rafałowi. To nie tylko świetny fachowiec, ale przede wszystkim niezwykle cierpliwy, spokojny i wyrozumiały człowiek. Od pierwszych zajęć potrafił stworzyć przyjazną atmosferę, dzięki której zniknęły stres i niepewność.

Szczególnie dziękuję za to, że potrafił mnie uspokoić w trudnych momentach, kiedy brakowało mi wiary w siebie. Pan Rafał zawsze podchodził do wszystkiego ze spokojem i zrozumieniem, nigdy nie podnosił głosu, zawsze tłumaczył wszystko dokładnie i cierpliwie. Dzięki jego wsparciu nie poddałam się i kontynuowałam naukę.

Każda lekcja była wartościowa uczył mnie nie tylko przepisów i techniki jazdy, ale też tego, jak zachowywać się w trudnych sytuacjach na drodze. Dzięki jego profesjonalizmowi i pozytywnemu podejściu udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem!

Panie Rafale, dziękuję z całego serca za cierpliwość, pomoc, spokój i za to, że zawsze Pan wierzył we mnie, nawet wtedy, gdy ja sama w siebie nie wierzyłam. To była dla mnie ogromna przyjemność uczyć się z Panem i na zawsze zapamiętam tę drogę do prawa jazdy jako coś pozytywnego właśnie dzięki Panu.

Z pełnym przekonaniem polecam