Autobus 295 Porębskiego (3) Witam większość kierowców jeżdżących na trasie Zakoniczyn Świętokrzyska jest... Edyta Podziękowanie dla motorniczego tramwaju linii 12 (1) Serdecznie dziękuję motorniczego tramwaju linii 12 (numer tramwaju 1150) za... Kasia PODZIĘKOWANIE dla kierowcy lini 126 (1) Serdeczne podziękowania za oddanie telefonu zgubionego dnia 21.03.2016 r w... Wioletta Łaniewska
Ogólnie mój ulubiony środek komunikacji miejskiej ALE (1) szczerze nie polecam jazdy linią 122, kiedy za kierownicą jest niesympatyczny... Robert Dziewczyna (tramwaj Lini numer 2) (2) Witam, dnia 24/02/2016r. Motorniczy a w sumie to Pani, nie miała jak wydać za... Maciek pochwala dla kierowcy busa (2) jak w temacie, jadac 18 lutego br autobusem linii 127 z oliwy na jasien,... mile zaskoczony pasazer Linia 227 ZKM ciągle się spóźnia (8) Mam apel do ZKM i do Was, redaktorzy trojmiasto.pl - zajmijcie się sprawą.... pasażer Autobus 210 (1) Czy ten autobus w godzinach 14-15 jezdzi w miare punktualnie? na trasie... Bibi Skarga (4) Chciałabym się dowiedzieć dlaczego w kierunku Stogi kursują tylko najstarsze... Niezadowolony klient Podziękowania dla kierowcy i dyspozytora (1) Serdecznie dziękuję dyspozytorowi za szybki kontakt z kierowcą,jak i samemu... Krystyna Linie 167 i 168 !!!!!!!! (10) Jestem oburzona kursowaniem autobusów linii 167 i 168. Te autobusy albo w... Pasażer Skarga (4) Witam. Nie poroz pierwszy mam do czynienia z chamstwem ze strony kierowcy... Eellll MASAKRA (1) To co wyprawiają wasi kierowcy w autobusach, przechodzi ludzkie pojęcie. Aż... Damian Podziękowania dla kierowcy autobusu (1) Dzięki kierowcy autobusu 127 który o godzinie 12:50 stał na przystanku... Rafał Autobus 295 Porębskiego (2) Witam większość kierowców jeżdżących na trasie Zakoniczyn Świętokrzyska jest... Edyta Skandaliczne ZTM opinia część 1 (1) Część 1: Witam, jestem mieszkańcem trójmiasta i mam już tego dość. Od ponad... Rafał zapchane tramwaje ranne ze Świetokrzyskiej, Chełmu (1) Zlikwidowana zostala linia nr 1 , ranko kolo godz 7 nie da sie nawet wejsc... anna Skarga (2) Witam. 227 w kierunku Jelitkowa. Wiecznie przyjezdza szybciej. Tak jak dzis... monika Podziękowania dla kierowcy 267 (1) Podziękowania dla Kierowcy autobusu 267 który jechał w dniu 16-11-2015 o... Daniel Niepotrzebne ogrzewanie (1) Czy włączone na maca ogrzewanie w autobusach linii 227 są konieczne? Czy... Pasażerka 227