Skarga (1) Temperatura na zewnątrz prawie 30 stopni.....w autobusie na pewno ponad.... Mieszkanka gdańska Brak (1) Właśnie stoję na przystanku Jaworzniakow w kierunku Wrzeszcza. Autobus miał... Porażka totalna (1) To co sie dzieje z cala komunikacja to jakas zenada. Autobusy nie...
Nie przesiadaj się z samochodu (1) Nie można inaczej ocenić komunikacji miejskiej w Gdańsku. Nie mam nic do... Milosz Porażka w kursowaniu autobusu linii 162!!!! (1) Kursowanie autobusu linii 162 to dramat! Autobus jeździ tylko o wybranych... Ania Sauna (1) Codziennie jeżdżę tramwajem linii 3 w kierunku Stogi. Codziennie jest w nim... Pasażer Niezadowolona (1) Niecierpię komunikacji miejskiej, gdybym miała samochód to nigdy w życiu bym... Agnieszka Motorniczy (1) Co za d*pki pracują w ztm? Rozmowa kierowcy z pasażerem z teraz: Pasażer :... Aga Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Witam, wszystkich po weekendzie a to z mówi z samego rana niespodzianka.... Hardy Skarga (1) O godzinie 5:01 ma być tramwaj numer 8 na przystanku pomorska w kierunku... Ania Koszmar w kursowaniu autobusów linii 157 w Gdańsku (1) Nie mam już zdrowia i cierpliwości nad oceną kursowania autobusów linii 157 w... Andrzeas Tramwaj nr 8 odjazd z ulicy Gospody. (1) Przed chwilą odjechał mi tramwaj pomimo moich wszelkich prób aby otworzyć... Prawo Skarga (1) Jadąc do pracy autobus miał być 5:09 przy pustych by drogach był 5:13 co... Pasażerka Lista nie zrealizowanych połączeń (1) Autobus 167 9:37 przystanek Damroki kierunek wały nie przyjechał Widzimisie kierowcy (1) Kierowca 112 jadący o 9:56 z Wałów Piastowskich nie wpuścił roweru, bo jak... Klaudia Kompromitacja autobusów linii 157 w Gdańsku ciąg dalszy (1) Brak słów nagminnie , notorycznie i z premedytacją nie kursują autobusy linii... Andrzeas 175 (1) Notorycznie opuszczane kursy , siedziałam na przystanku i liczyłam ile kursów... Dorota Beznadziejny stan funkcjonowania autobusów linii 157 w Gdańsku (2) Proszę mi wyjaśnić dlaczego ZTM w Gdańsku traktuje mieszkańców dzielnicy... Andrzeas Linia 8 (1) Witam, dalszy problem z Panią motorniczą 3082. Trzeba prosić żeby z łaską w... DMCCH Brak autobusów (1) Brak autobusów to koszmar. Notorycznie wypadajace kursy w godzinach szczytu... Wkurzona