Zabawki dla 2 latka?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny czym sie bawia Waze dzieci??

szukam jakis nowych inspiracji... pozbylam sie kilku starych zabawek i miejsce na nowe czeka ;)

paulina ma chybaz e 20 kompletow drewnianych ukladanek i to uwielbia... lalkami sie bbawi i wozkiem ale tam wozi wszystko.. ostatnio jej kupialm stragan warzywny i kuchenke hello kitty... generalnie to jestd ziecko co nawet 5 min nie usiedziw miejscul. i nie wiem czym ja zajac... a smochody tonki i koparki tez mamy w uzyciu ;)

zastanawiam sie nad walizka niani... ale wszelkie pomysly mil widziane... a no bo 2 urodziny sie zblizaja;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zabawki dla 2 latka?

moja corcia uwielbia sie bawic farma:) ma w niej rozne zwierzeta typu konie, swinki, krokwi, kury itp oraz caly sprzet jak traktor, przyczepy itd, poza tym koniki pony, duze puzzle piankowe, drewniane, domek-namiot....i oczywiscie wciaz przybywa nam ksiazek:) no sporo tego

u mnie wszelkie ksiazeczki z naklejkami i lamiglowkami - oczywiscie na odpowiednim poziomie - 2 latka :)

aa ksiazeczek tez mamy pod dostatkiem ale ostatnio paulina ma na nie apetyt ;/ w sensie ze je na zlosc je ;/

aa naklejek to mam dosc bo ona najbardziej je lubi naklejac na mnie:D

a klocki lego tez mamy ale jakos szalu na nie nie ma... ewentualnie lubi maltretowac ludziki ;/

Risika, taki podobny zestaw jak ta walizka niani tez mamy:) czasem sie Mala bawi ale musze jej podsunac to i podpowiedziec ze moze pobawi sie swoja lala:) da jej mleczko, polozy spac:)

Paulina ma ta lalke baby alive ikarze jej siusiac na nocnik.. no ale niestety to dziala tylko na lake bo maly paskud tylko w pieluche robi ;/

hoop moze ktos ma jeszcze jakies pomysły? :)

poleccie zabawki dla 2-letniego chlopca, ale nie z typu puzzli i ukladanek... raczej z interaktywnych, ja nie mam juz pomyslow..

mam podobny problem... ale ze swojej strony mogę polecić: jeździk, bujak- my mamy plastikowego konika litte tikes, rowerek, duże auta, które można pchać i na nie ładować, a!!! sprawdza się też świnka skarbonka fisher price: http://allegro.pl/fisher-price-swinka-skarbonka-wersja-angielska-i2407697482.html (mamy polskojęzyczną), także kierownica http://allegro.pl/vtech-kierownica-malego-rajdowca-po-polsku-i2403604892.html Mój mały uwielbia także zwykły wózek parasolkę dla lalek w której wozi misia:)

moj teraz ma etap aut wszystko co jezdzi i moze nim robic brum brum:)) jakies tory do tego, samolociki, ma takiego robota zdalnie sterowanego czasem sie zainteresuje, interaktywna kierownice tez nawet sie zajmie vtecha,jezdzik czasem tez jeszcze ale sporadycznie i dla dwulatka chyba bym nie kupila. pojazdy co moze nogami sie odpychac wszelkiego rodzaju, rowerek jest na topie, pilki itp.

My na drugie urodzinki kupiliamy filipowi warsztat i to byl strzal w dziesiatke. Ubiera kask (tak jak w bajkach) i wkreca sruby,przybija gwozdzie itp rewelacja

A ja polecam pociąg :) I dla dziewczynki i dla chłopca się sprawdza. Najpierw układa się tory, a potem jeździ i jeździ i jeździ ;) A na koniec składamy tory. I kolejnego dnia znów pociąg wraca :)

U nas sprawdzaja się zwierzątka, gumowo-plastikowe hodowlane - ćwiczymy ich głosy :) no i super są klocki Lego d*pl_o - niezastąpione.

karolinaku - zarzuc linka z allegro swojego warsztatu jezeli mozesz!

Inne tematy z forum

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...