Na terenie Banina zaginął 2 letni kocurek ma biało-rude futerko jeśli ktoś z Państwa go widział lub wie gdzie przebywa to prosimy o kontakt . 507-132-736
Kilka dni temu była u mnie pani, która znalazła rudzielca z czerwoną obróżką na Pszennej właśnie i szukała właścicieli. Wydaje mi się, że pani ta mieszka pod numerem 132 jeśli dobrze liczę ... Osiedle Rodzinne środkowy szereg przy Pszennej, pierwsze mieszkanie.
warto zaopatrzyć zwierza w adresówkę- mój psior ma blaszkę z nr. telefonu trwale przymocowaną do obroży...jakby co, bo luzem staram się nie puszczać...ale kot, to kot, łazi gdzie chce;)
Tak warto ale kot sąsiadów zawisł przez obróżkę na płocie,na szczęście wszystko skończyło się dobrze,w przypadku kotów to najlepiej sprawdzają się czipy,którego niestety nasz Garfild nie miał.
Jejku, ile można pisać na temat kota, który urwał się na panny zapewne? Jak zgłodnieje to wróci.
Ludzie opanujcie się trochę z tymi wzajemnymi wyzwiskami. W niedzielę jeden z drugim będzie się zapewne walił w piersi "moja wina" i nawet nie pomyśli, że te wypisane bzdury to też grzech. Taka polsko-katolicka kompilacja.
,,tyle''
jeżeli chodzi o Ciebie to potwierdza się, że nie zawsze rozum idzie w parze za wiekiem.
Więc co się sadzisz.
Uważaj na tego kota, bo się u Ciebie zadomowi - wiadomo gdzie.......
,,tyle''
Proszę czytać ze zrozumieniem.
Żeby wyjaśnić to co napisałem, dla przykładu:
-masz może dwadzieścia lat, a rozum dziecka
-masz może czterdzieści lat,a rozum nastolatka.
Więc daruj sobie wyzwiska pod czyimś adresem.
Przyjmuję przeprosiny.