Katarzyna - ocena (1) Uczęszczaliśmy na zajęcia stacjonarne. Oprócz konkretnych informacji... Katarzyna Szymek - ocena (1) Super panie położne, dobrze wyposażone miejsce, merytoryka na najwyższym... Szymek Karolina Magda-Pranszke - ocena (1) Doskonała szkoła rodzenia! Merytorycznie, najnowsza wiedza, wspaniałe panie... Karolina Magda-Pranszke
Joanna - ocena (1) Porządny zastrzyk wiedzy. Zajęcia poprowadzone bardzo profesjonalnie,... Joanna Dominika - ocena (1) Weekendowy kurs poprowadzony w cudowny, merytoryczny sposób. Przekazana... Dominika Paulina - ocena (1) Brałam z mężem udział w weekendowej szkole rodzenia. Bardzo podoba mi sie... Paulina Ewa Sarnacka - ocena (1) Jesteśmy z Mężem zachwyceni! Dużo wiedzy teoretycznej ale i praktycznej a... Ewa Sarnacka DMF - ocena (1) Serdecznie polecam! Właśnie kończę kurs stacjonarny i jestem bardzo... DMF Roma - ocena (1) Bardzo podobalo mi sie na zajeciach stacjonarnych mam rowniez kursy online... Roma Ania - ocena (1) Polecam serdecznie. Szkoła rodzenia Zaufaj Położnej to miejsce, w którym w... Ania Beti - ocena (1) Szczerze polecam szkołę rodzenia od Zaufaj apołożnej. Dziewczyny są... Beti Magda - ocena (1) Szkoła Rodzenia Zaufaj Położnej to kopalnia wiedzy prowadzona w przecudownej... Magda Martyna - ocena (1) Szkoła rodzenia godna polecenia. Przede wszystkim wspaniałe prowadzące, które... Martyna Magda - ocena (1) Cudowne położne z ogromną wiedzą i doswiadczeniem ️ Panie rozwiewają wszelkie... Magda Martyna i Bartek - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z uczestnictwa w szkole rodzenia. Zajęcia odbywają się w... Martyna i Bartek Ivanna Sapizhak - ocena (1) Odbyliśmy z mężem indywidualną szkołę rodzenia i jesteśmy zachwyceni. A... Ivanna Sapizhak Klaudia - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Zajęcia prowadzone są... Klaudia Klaudia - ocena (1) Nie wyobrażam sobie przygotowań do porodu i opieki nad maleństwem bez szkoły... Klaudia Ola i Jacek - ocena (1) Byliśmy całkiem zieloni, teraz wiemy wszystko co potrzebne, wiemy że na pewno... Ola i Jacek Angelika Tanowska - ocena (1) Bardzo przydatna, ciekawa wiedza. Dużo zajęć praktycznych. Jestem bardzo... Angelika Tanowska