POLECAM (1) Pan dr operowal moją córkę. Sądzę,że jest fachowcem najwyższej klasy.... O i K do stokrotki!!! (1) Co do twojej opinii na temat pan pracujacych w rejestrcji ogólnej to chyba... Justyna Kolibki the best ;) (1) Kolibki są świetną stajnią :) Polecam szczególnie tym którzy chcą dobrze... Koniara
Cudnie! (1) Przeszłam na grupę polonżową! Kocham Cię Frytku.To dzięki tobie udało mi... OLA już z grupy polonżowej :) Szpital Pierwsza Klasa (1) Musze przyznac ze ja osobiscie nie znam lepszego szpitala dzieciecego w... Agnieszka Warto odwiedzić właśnie ten gabinet (1) Byłam bardzo zadowolona po wizycie u pani doktor, która okazała się bardzo... Anita Super (1) J. P. Rewelacyjne Panie :) (1) Wszedłem do tego optyka- już chyba 4 z kolei, w zasadzie się rozejrzeć i... Michał nareszcie!! (1) nareszcie klinika i lekarze godni polecenia :) polecam dr. Stencel- wyjasnił... zosia Aśka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z wizyty, opieki. zostałam przyjęta w trybie... Aśka karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo REWELACJA (1) Pan Andrzej jest naszym lekarzem rodzinnym od wielu lat i nie wyobrażam... Martyna POLECAM!!!!!!!! (1) Bardzo miła i kulturalna osoba, widać to od razu jak się wchodzi do salonu.... FRYCU brak kompetencji (1) Jestem zbulwersowana brakiem profesjonalizmu w badaniu młodzieży. Po... zatroskana matka Tak powinno byc wszedzie! (1) To mi sie podoba, takiego kogos brakowalo mojej coreczce ktora nienawidzi... Ania Sz. po co podalicie ten numer (1) dzwonac pod podany numer odrazu slyszy sie w suchawce ze poczta glosowa jest... sesunia super:)) (1) lecze sie u doktor Gorczynskiej stomatolog i kazdemu polecam wspaniala... agusia bardzo miła pani a na dodatek świetny specjalista (1) Widać że zna się na tym co robi, ma niezłą praktykę za sobą i ogromną wiedzę M KP Małgorzata - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba. Doradzi, podpowie. Fachowo odpowie na wszystkie... Małgorzata kto? (1) Kto się jakim koniem opiekuje?(chodzi o małe koniki) Z góry dziękuję.... OLA :)