meg - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu stomatologicznego.bardzo... meg Nie ma lepszej pani doktor! (1) P. doktor jest przemiłą i przesympatyczną osobą potrafiącą skutecznie... Michał Pienschke dr Legan (1) Chodze do dr Legan od prawie roku i musze powiedziec ze pierwsze wizyty byly... qwerty
Clinica Medica (1) Od ponad roku chodzę tam do ginekologa a miesiąc temu przeszłam operację... Monika zadowlona pacjentka - opinia (1) Szczerze powiem, że zadziwiają mnie niepochlebne opinie o p.doktorze. Ja... zadowlona pacjentka Maria - opinia (1) Dwójka moich dzieci przebywała na oddziale dziecięcym VI, gdzie ordynatorem... Maria Świetny Dermatolog! (1) Miałem poważny proble z moją skórą. Byłem u wielu lekarzy, ale żaden z nich... Konradeszer bardzo dobry lekarz (1) spotakłam się z Panią doktor podczas wizyt domowych. Ujęło mnie podejście do... Agnieszka W. pacjent - opinia (1) Leczylem zeby u takiej milej Pani Stomatolog!! Bardzo polecam!! pacjent Uwaga na kwalifikacje (1) W przychodni jako laryngolog zatrudniona jest pani, która nie ma... A. Grzeczka Na 3+ (1) Przede wszystkim bardzo drogo,za kazdy najmniejszy szczegol trzeba placici... Ela kameralna przychodnia (1) bardzo mała ale przez to bardzo fajna przychodnia, powinno być takich... Aleksandra Polanowska Polecam! (1) U doktora Miśkiewicza dopiero zaczełęłam się leczyć. Jestem po pierwszej... Aga WIELKI KOSZMAR!!!!!!! (1) Czy tak ma wyglądać obsługa w prywatnej klinice? Do dziecka, które ma 40... Ania K. Dziękuję (1) Szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. Polecam Pana Doktora z pełną... Wojtek Moje wrazenia (1) Doktora poleciła mi moja ginekolog. Byłam na USG i jestem nie zadowolona.... Jo. ODRADZAM!!! (1) Niestety - Doktor po wejściu do gabinety poświęcił mi może całe 6 minut -... katarzyna S. Przybylski Alfons - opinia (1) P.dr Przybyła podchodzi do pacjenta po ludzku , wychodząc od niego z... Przybylski Alfons Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti Dr nauk medycznych Henryk Tuszyński (1) kardiolog, specjalista chorób wewnętrznych i medycyny morskiej i tropikalnej Funio