Żłobek Nutka Zaspa - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam,

Czy któraś z mamuś oddawała lub oddaje swoje dziecko do żłobka Nutka na Zaspie?Jeżeli tak, proszę o opinię na temat tego żłobka. Byłam tam, zeby sprawdzić jak wygląda w rzeczywistości to miejsce, powiem szczerze, że wywarło na mnie pozytywne wrażenie jednakże chciałabym poznać czyjeś zdanie z doświadczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żłobek Nutka Zaspa

mój synek jest tam prawie od roku i jestem zachwycona. "Ciocie" sa super. Zawsze odbieram synka nakarmionego i czysciutkiego:). Dzieci są przyzwyczajane do nocników, wiec odpieluchowanie idzie sprawnie i bezboleśnie. Oprócz codziennej opieki w złobku organizowane są różne imprezy, typu dzień babci i dziadka, festyn na dzień dziecka, mikołajki itp. Nawet najmłodsze grupy wychodzą na podwórko, wiec nie siedzą całe dnie w budynku. Zimą saneczki, latem plac zabaw. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kkk, dziękuję za opinię, może ktoś jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ktoś jeszcze napisałby o swoich spostrzeżeniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jako okoliczna mieszkanka mogę jedynie napisać że dzieci wychodza do ogródka, Panie pilnują, poza tymi stałymi zabawkami sa jeszcze wynoszone przez opiekunki :) aaaa i takie całkiem maluszki wózkowe też wychodzą (wyjeżdżają) :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (10 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

Aleksander Panow lek.med Leszczyńskich 1E (3 odpowiedzi)

Cześć...byiście? macie jakieś opinie? pomógł? Proszę o pomoc