ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Zooexpres (1) Jestem bardzo zadowolona.. ceny troszkę nizsze niż w sklepach , dostawa... Katarzyna Polecam (1) Szczególnie za ekspresową dostawę. Kasia dobry sklep (1) polecam, dostawa bardzo szybko kubanka
wszystko ok (1) bez zarzutu !! Można zamawiać śmiało....... nuczka dostawa naprawdę expressowa (1) Mimo długiego weekendu majowego - dostawa na terenie Trójmiasta błyskawiczna.... Beata Bardzo dobry i niezawodny sklep (1) Korzystam tylko z tego sklepu i za każdym razem bardzo profesjonalnie. Polecam. Andrzej Zakupy (1) Jak zawsze wszystko na 100% napewno nie raz będę tu kupował Arek Bardzo polecam (1) jw. nie mam nic do zarzucenia, ceny dobre, asortyment też, plus za... ma7euszzz polecam :-) (1) Bardzo dobry sklep, na terenie Trójmiasta dostawa w ten sam dzień, spokojnie... ANNA Polecam sklep ZOOEXPRES (1) Tak jak obiecują, dostawa EXPRESOWA i bez stania w korkach :))) Janusz Sklep na medal (1) Polecam wszystkim sklep ZooExperss.pl. Od kilku lat robię w nim zakupy.... Hanna Polecam (1) Polecam profesjonalna i bardzo szybka obsługa :) Rewelacja! Od lat bez zmian. Wilka Polecam (1) To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Duży wybór... Ania Opinia (1) Miło zamawiać w solidnej firmie. Najważniejsze, dostawa Kurierem Trojmiasto,... Anna bez zastzreżeń (1) realizacja niezwykle szybka i profesjonalna polecam. Monika Nr 1 w Trojmiescie (1) Znalazłem przez przypadek w porownywarce. Ceny zbliżone do najlepszych,... Mario zakupy internetowe (1) szybko, sprawnie - przesyłkę otrzymuję tego samego dnia Krystyna Ekspresowa dostawa (1) Dostawa towaru w dniu zamówienia, naprawdę ekspresowo. Polecam Joanna Sprawnie, szybko, terminowo (1) Przede wszystkim szybka i terminowa realizacja. Ceny też niezłe. Kolejny... stan wszystko ok. (1) wszystko gra.żadnych problemów.expres dostawa.kurier do południa i po... tadek