ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

zadowolona (1) dostawa błyskawiczna, cena atrakcyjna Dorota POLECAM! (1) Cholernie szybko przyjeżdżają, nawet tego samego dnia, dzwonią wcześniej, aby... Katarzyna. Polecam (1) Dostawa zawsze na czas, nigdy żadnych pomyłek w zamówieniu, towar dobrej... Kasia
ZooExpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (1) Super sklep, rewelacyjna szybka dostawa. Elżbieta Polecam (1) Ogromny wybór produktów i bardzo szybka dostawa pod same drzwi (a to istotne... Anna Serdecznie polecam! (1) Duży wybór asortymentu, dostawa natychmiastowa, rozwiązywanie ewentualnych... Agnieszka 100% tak (1) Nie wyobrażam sobie nie korzystać z oferty zooekspres, szeroki asortyment i... Zadowolony klient karma (1) bardzo szybka i sprawna i miła obsługa zarówno przy odbiorze osobistym jak i... Bogusia polecam :) (1) bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. dziękuję. :) KJ Polecam (1) Ceny atrakcyjne, konkurujące z innymi sklepami d;la zwierząt, duży wybór... Magdalena Polecam!! (1) Kupuje u nich wszystko dla swojego psiaka. Georg Korzystam od dawna i jestem bardzo zadowolony. (1) Ekspresowe tempo obsługi na terenie Trójmiasta. Zakupy dostarczone są zawsze... gordom Zdecydowanie polecam (1) Super jakość, expresowa dostawa, jestem stałym klientem od 3 lat, nie... Łukasz Jak zwykle szybko i bezproblemowo (1) Zamówienie realizowane błyskawicznie - tego samego dnia, jeśli nawet... Basia Bardzo dobry sklep (1) Polecam, asortyment bardzo duży, ekspresowa dostawa - na terenie trójmiasta... anulka776 ZooExpress (1) Kolejny raz kożystam z usług sklepu. I kolejny raz jestem bardzo... Janusz ZooExpress.pl (1) Polecam wszystkim ZooExpress.pl!, szybka wysyłka, ceny są niższe niż w... Agnieszka rewelacja (1) Pierwszy raz skorzystałem z ZOOexpress wczoraj wieczorem. Ceny bardzo... mariusz Profesjonalny sklep (1) Najszybsza realizacja zamówień ze wszystkich sklepów zoologicznych. Duży... Ania Super Sklep (1) Świetny Sprzedawca. Bardzo sprawnie realizuje zamówienia a towar jest zawsze... Anna