ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

świetny sklep, serdecznie polecam! (1) Korzystam z usług zooexpress.pl już nie pierwszy raz i na pewno też nie... Ania wszystko super (1) szybko tanio i sprawnie, czego chcieć więcej, polecam jakub bardzo fajny sklep! polecam! (1) zamawiam w zooexpress już od dawna, mają szeroki wybór oferty i ceny są... Aga
Michal - opinia (1) Serdecznie polecam. Bardzo szybka dostawa. Michal zamówienie w sklepie zooExpress.pl (1) Rano zamówienie wieczorem dostawa, ale super, gorąco polecam ! Urszula M duży plus (1) Miła obsługa, kurier zawsze na czas ( dodatkowo przed przyjazdem dzwoni z... Ania Szybko, sprawnie i bezproblemowo (1) Transakcja przebiegła bez zarzutu. Termin realizacji zamówienia ekspresowy.... Martyna Wszystko szybko, sprawnie i dobrze (1) Karmę zamówiłam w niedziele w godzinach wieczornych a już następnego dnia... Ewa Polecam (1) Zdecydowanie polecam, jestem stałą klientką od zdaję się 2007 roku. Dostawy... M świetna obsługa , organizacja i realizacja w tym samym dniu. (1) rewelacja, tylko u nich kupuję od dwóch lat nigdy z niczym nie ma problemów.... Jola z dwoma Bernami Stały klient (1) Witam, zamawiam w tym sklepie już od ponad roku. Dostawa na terenie... Karolina Szybka i sprawna wysyłka zamówionego towaru (1) jw Barti350 błyskawiczna dostawa (1) Duży plus za darmową dostawę na terenie trójmiasta tego samego dnia - bardzo... Asia slaba obsługa (1) bardzo slabo odnoszą sie do kontrahenta Hanna uzasadnienie oceny sklepu ZOOExpress (1) transakcja została przeprowadzona ekspresowo,uprzejma obsługa,cena... A.Włodarczyk Bardzo duży pozytyw (1) szybka dostawa, dobry kontakt, kurier zawsze dzwoni przed dostawą żeby... KrisCh Świetny sklep internetowy, najszybsza dostawa w Trójmieście :D (1) Od ponad roku robię zakupy w zooexpress i zawsze jestem zadowolony.... Adrian T Dużo, Tanio i Szybko (1) Naprawdę szeroka oferta, tanio, a realizacja błyskawiczna, zamówienie złożone... Gdańszczanka Sklep dla zwierząt (1) Kilka razy korzystałem już z tego sklepu.Dostawa na terenie trójmiasta... wogo Pozytyw (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Obsługa na infolinii zawsze... Kasia