ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Super szybko profesjonalnie (1) Szybko w 24 godziny Monik Szybka przesyłka i dobra obsługa (1) Przy zamówieniu towaru rano otrzymałam przesyłkę jeszcze tego samego dnia... Joanna ZooExpres (1) Jak zawsze wszystko super.Szybie zamówienie i dostarczenie.Świetny wybór karm... Katarzyna
Polecam usługi sklepu ZOOexpress (1) Od kilku miesięcy korzystam ze sklepu internetowego ZOOexpress i nie mam... Dominik opinia (1) Sklep dobrze zaopatrzony. Dostawa przez kuriera sklepu - błyskawiczna, zawsze... Dorota Zooexpress - mój ulubiony! (1) Bardzo szybko i łatwo dokonuje się transakcji. Zamawiając rano - w tym samym... Ewa P. ZooExpress.pl (1) Duży wybór, przystępne ceny i przede wszystkim ekspresowa dostawa to tylko... Karolina Ekspresowa dostawa, dobre ceny (1) Polecam sklep - szybka i sprawna dostawa, bardzo przystępne ceny. Robię... Anna Polecam (1) Korzystam regularnie kupując karmę weterynaryjną a ceny są bardzo przystępne.... Bożena Zadowolony klient (1) Zamówienie zrealizowano zostało błyskawicznie, a towar dostarczyła pogodna... Jola pełne zadowolenie (1) Sklep z miłą obsługą. Ceny konkurencyjne (dużo niższe niż w innych sklepach w... Dorota z Chwarzna Zawsze super i dostawa na czas!!! (1) Dostawa i towar bez zarzutów. "Kurier Trójmiasto" super opcja!! Polecam. Wieczny Klient Karmy dla psów (1) Wybieram zawsze karmy z górnej półki, a dostęp do takich gwarantuje mi ten... rumin Polecam (1) Szybka dostawa na terenie trójmiasta,bardzo miła obsługa sklepu. Basia Polecam ten sklep (2) Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z zamówieniem. Patrycja polecam (1) transakcje zawsze zamykane w terminie.godzina dostawy uzgadniana... Akselkowa dobry internetowy sklep (1) solidny sklep z szeroką gamą produktów znacznie tańszych niż w stacjonarnych... Krystyna royal canin (1) zamówiłam w nocy , następnego dnia przesyłka dostarczona, super. dm Rewelacja! (1) Możliwość zamówienia i otrzymania zamówionego towaru tego samego dnia -... Magda polecam (1) Oferta ciekawa i rozbudowana, taniej niż w sklepach, dodatkowe gratisy i... Anka S.