Zwrot kosztów po rezygnacji z członkostwa

Z przyczyn niezależnych ode mnie byłam zmuszona do rezygnacji z członkostwa. Zrobiłam to w ciągu 10 dni od podpisania umowy, zgodnie z regulaminem. Od 04.04.2011 czekam na zwrot 125 zł.

Kilka razy rozmawiałam z managerami klubu, obiecywano zająć się tą sprawą natychmiast. Szkoda, że bez skutku.

Czekam na pieniądze już ponad 50 dni i uważam, że sprawa nadaje się do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta.

Może ta opinia da komuś do myślenia.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zwrot kosztów po rezygnacji z członkostwa

Ja czekałam na zwrot podobnie długo. W końcu chyba po 3 telefonach zwrócili mi kasę....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jednej rzeczy kur...a nie pojmuję!?
Bo już znalazło się tu kilku takich anansków,którzy tylko pied....lą o zwrocie kasy.Po ch....j się tam zapisywaliście,skoro odgórnie wiedzieliście,że coś się wam tam nie będzie podobać.
Siłownia to miejsce,gdzie się ćwiczy,człowiek chce odreagować stres,a nie miejsce,gdzie doszukuje się samych niedociągnięć i jęczy o to i o tamto.Wiadomo,zawsze jakieś będą,no ale pieprzonym "Vipom" jak wy nie przystoi tak "straszne"miejsce jak ta siłownia!
Więc niech se wyciągną czerwony dywan do piwnicyi tam nawalają słoiki z kompotami,albo niech się wybiorą do Kolaseum:P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ja również nie pojmuję... dlaczego odreagowujesz stres obrażając innych na forum a nie ćwicząc na siłowni jeśli jest taka fajna.
Jeżeli poziom kultury w tym klubie jest taki jaki Ty reprezentujesz to cieszę sie, że mnie tam nie ma. Byłaby to kolejna rzecz, która mi sie nie podoba.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie odniosłem się do nikogo personalnie,więc nikogo nie obraziłem.
Jeżeli ktoś stwierdza FAKT,to takowy musiał gdzieś zaistnieć,bo niektórzy z was umieją jedynie jęczeć i narzekać na wszystko doszukując się dziury w całym.Tak wam wszędzie źle to wybudujcie własną siłownię i tam się spełniajcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Obecnie korzystam z klubu w ktorym nie ma zadnych zagadek prawnych w postaci chorego regulaminu. JESTEM ZRELAKSOWANA . a w pure nie bylam malo tego czuje sie oszukana . Wiec daruj sobie z swoimi blyskotliwą opinią a wulgaryzmy pozostaw na salo PURA.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

oczywiscie, PISZCIE DO URZEDU OCHRONY PRAW KONSUMENTA jesli nie trzymaja sie zasad umowy! mozna dostac z tytulu odszkodowania 400zł !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

SZCZERA PRAWDA! :) klub najczęściej zasłania się regulaminem ale kazdy klient ma prawo zwrócić się do Urzedu i przewaznie z z tym klubem wygrywa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0