bardzo fajnie ale te ceny! o zgrozo

Jedyne moje zastrzeżenia to tylko i wyłącznie wysokie ceny.... Ale jakos te 85 zł/4h dało sie przezyc... Natomiast od 1 kw 2011 cena 99 zł!!!!! ( bo podatek wzrósł o 1 %) to już mega przesada...! Dlatego jestem zmuszona więcej z uslug DA nie korzystać..... A szkoda i bardzo mi przykro z tego powodu że, po raz kolejny w zyciu $$$$$$ mnie ograniczają. EEEhhhhh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Aniu, od 1 kwietnia kursy tanca, nauka tanca zostały opodatkowane 23% Vatem, szkoły tańca z 0 weszly na 23% Vat! Informacja na naszej stronie jest przecież czytelna. Inne szkoły muszą zrobić to samo i jeśli tego nie zrobiły będą z pewnością miały problemy z US. Ubolewamy z tego powodu dlatego też podnieśliśmy ceny nie o 23 a o 16% resztę wzięliśmy na siebie.
Pozdrawiamy
The Salsa Kings
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bardzo fajnie ale te ceny! o zgrozo

EJI

Całkiem niedaleko bo na Bema w Gdyni - to jest za lodowiskiem - otworzyła się nowa szkoła - Dance Fusion - maja swoja siedzibe w Gdańsku i całkiem dobrze prosperują ;)
Póki co cen nie podnoszą, a poziom naprawdę dobry- Zumbę fajnie prowadzi Agnieszka - póki co kontuzjowana, ale i tak zajęcia prowadzone na wysoki połysk i wychodzisz naprawdę wymeczona i spocona - a chyba o to chodzi...;)
naprawde polecam
aaa
i honoruja Multisporty :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0