Rewelacyjna pani justyna recepcja na 6 (1) Rewelacyjna pani w państwa recepcji tylko pozazdrościć byłam w czwartek na... LEMAN Spadek formy (1) Chodzilem do Salsa z partnerka prze kilka lat. MIalem ostanio prawie dwu... Krzysiek Pasja wcielona w życie i świat od razu staje się lepszy.. (4) Szkoła Przemka Wereszczyńskiego daje możliwość zabawy amatorom... Ka Śka
Wyjątkowe miejsce gdzie można się zrelaksować tańcząc! (1) Witam! Uczęszczam do Salsa Kings od dłuższego czasu. Jest to miejsce, do... Wojtek Szczerze nie polecam! (2) Witam, uczęszczałam do salsy przed długi czas, niestety miałam dłuższą... zawiedziona monika - opinia (1) Jak "Studio Tańca" moze nie mieć prysznicy? Kupując karnet nawet nie... monika NOWA OFERTA (2) Nowa oferta na sezon 2014/2015 wyglądała zachęcająco. Drzwi otwarte, nowe... Carmen totalny brak liczenia sie z klientem NIE POLECAM (1) kedys to był szkoła na poziomie ,z miłscia i pasja do tanca .Teraz niestety... były klient Pole Dance Daria TAK, warunki NIE (2) korzystalam z zajec Pole Dance u Darii. Instruktorka super, zaangazowana,... Zawiedziona Piotr z Rumi - opinia (1) Najlepsza Kadra jaka może się trafić. Oprócz samych zajęć Tanecznych dzieje... Piotr z Rumi gorąco polecam (1) Do wyboru, do koloru. Każdy znajdzie coś dla siebie, ten wybredny jak i ten... Marta Mega (1) Różnorodny grafik, świetne imprezy, jamy i contesty poza zajęciami.... Sylwia Polecam wszystkim niezależnie od wieku!!! (1) Jest to jedyna szkoła, do której moim zdaniem warto chodzić jeśli poważnie... Agata warte polecenia! (1) Piękny wystrój, studio bardzo zadbane. Wysokim standardem wyróżnia się na tle... Zofia Mila - opinia (1) TSK jest bardzo profesjonalną szkołą i jak ktoś chce się naprawdę nauczyć... Mila Alicja - opinia (1) The Salsa Kings jest według mnie najlepszą szkolą tańca w Trójmieście. Na... Alicja Szkoła fajna ale... (1) Zajęcia rzeczywiście na wysokim poziomie, aczkolwiek nie jest on nie wiadomo... MariO Gwiazdorzenie (3) Zumba z Basia- dziewczyna wdzieczy sie do lustra cos tam gada pod nosem, nie... Smykalka Średnia szkoła (2) Może i duży wybór, ale jaki sens w tym że do grup ciągle dołączają nowe osoby... salserka instruktorzy okej, pani w recepcji - pomylka (2) Przy calej sympatii dla studia oraz dla instruktorów musze napisac ze pani w... awee