Średnia szkoła

Może i duży wybór, ale jaki sens w tym że do grup ciągle dołączają nowe osoby i robi się wszystko od początku?
Poza tym zupełnie kto inny prowadził kurs niż było to zapowiadane... ale to już mniej istotne.
Ceny mało konkurencyjne... Zrezygnowałam, przeszłam do innej szkoły i jestem bardzo zadowolona.
Panie w recepcji chyba pracowały tam za karę, a na odpowiedź na maila czekałam jedyne 6 miesięcy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Przykro nam, że nie była Pani zadowolona. Nasza szkoła słynie z bardzo wysokiego poziomu nauczania w kraju, bardzo dbamy by kadra składała się z samych doświadczonych artystów. Prawdopodobnie skorzystała Pani z zajęć otwartych salsy solo 1 , gdzie można dołączyć w każdej chwili bez względu na umiejętności, z lekcji na lekcje powtarza się podobne kroki, Panie sobie ten system bardzo chwalą, jak ktoś chce może przejść na poziom drugi lub trzeci, ponad to większość zajęć salsa solo prowadzi jeden z najlepszych na świecie Przemek Wereszczyński. Jeśli chodzi o odpowiedź na maila to zdarza się, że zagubi się w spamie, natomiast za Panie w recepcji możemy tylko bardzo przeprosić. Z pozdrowieniami
The Salsa Kings
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0