Polecam (1) Dla mnie Nr1 w Polsce. Zachwycona jestem ich stroną internetową i jakością... Ana Polecam (1) Szczerze polecam Dance Avenue. Niesprawiedliwe i naciagane sa opinie, ze jest... Robert "Tancerka" (1) Jako początkująca "tancerka" trochę ponad 30 -tkę postanowiłam rozpocząć... Zachwycona
Nic szczególnego (1) Po pierwsze: czemu nie ma w tej szkole podziału na początkujących i średnio... Idaly Polecam (1) Doskonała szkoła tańca. Profesjonalne miejsce do tańca i zabawy. Wystarczy... Kursanci Miy zaskok (2) Od kilku lat chodzę do SK i zaczołem od lekcji indywidualnych salsy. Z... Atryda wysokie ceny i jeszcze większe ego:/ (2) zgadzam się z wcześniejszą opinią - ceny są bardzo wysokie. Uczęszczałam do... monika Zdecydowanie za drogo!!! (2) w innych szkolach tanca za taka sama cene moza wchodzic bez ograniczen... a... mala NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE (1) Bardzo polecam tę szkołę tańca. Chodziłam na zajęcia do Dance Avenue do... dona Dobra, ale bardzo droga szkoła! (1) Plusy: + Instruktorzy! Bardzo dobra i profesjonalna kadra. Wkładają wiele... Borek jaaa :) - opinia (1) Ogolnie wrazenia pozytywne i super Panie z Recepcji :D Instruktorzy swietnie... jaaa :) POLECAM!!! (1) Szkoła tańca jest fantastyczna. Chodzę na salse w parach 2 poziom i polecam.... Salsera profesjonalnie! (1) do tego do studia tańca uczęszczam od 2 lat i nie zamierzam tego zmieniać... Gosia wspaniale! (1) polecam serdecznie, mili instruktorzy, którzy potrafią zarazić pasją i... rillenka super (1) bardzo fajny klimat, zaangażowana kadra, pełen profesjonalizm. tak trzymać -... szarmelszejk rewelacja!!! (1) Polecam każdemu!!! Ten kto chce miło spędzić czas ze swoim partnerem w... Ola szkoda pieniędzy:( (2) Miałam okazję niedawno spróbować zajęć w Dance Avenue. Zapisałam się na salsę... Joanna Kalicka Moze byc... (1) Bylo rewelacyjnie, teraz nieco gorzej, bo najlepsi instruktorzy wciaz... sycha Dla mnie swietnie:) (1) Niestety od września wyjadę i bedę zmuszona zmienić szkołe tańca, ale napewno... Kalina Polecam :) (1) Chodziałam na różne zajęcia, najbardziej podoba mi się salsa z Magdą :).... Agava